81'lik adam internetten 58'lik gelin buldu

Güncelleme Tarihi:

81lik adam internetten 58lik gelin buldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2008 08:01

Çin'de 81 yaşında bir erkek, internetten kendisine 58 yaşında bir gelin bularak, internetin sadece gençlerin işine yaradığı fikrini yıktı.

Haberin Devamı

Beijing News (Pekin Haberleri) gazetesinin haberine göre, bir yaşlılar evinde yaşayan emekli sanat profesörü Wu Jieqin (81), kendisinden 23 yaş küçük Jiang Xiaohui ile hafta sonu yapılan törenle evlendi.

Gazeteye yaptığı açıklamada, “İnternet sadece gençlerin değil. Yaşlı insanların aşklarını internette bulmalarını engelleyen bir kural yok” diyen Wu, kendisinin 1998'den bu yana internet kullandığını da belirtti.

Ancak Wu, evlenmek için gelinin 85 ve 86 yaşındaki akrabalarının, “damat adayının çok yaşlı olduğu” şeklindeki itirazlarını yenmek zorunda kaldı.

Jiang ise yeni eşi için, “Sesi çok genç geliyordu. 80 yaşındaki birinin sesine benzemiyordu” dedi.

Çift, 10 yıl önce boşanan Wu'nun, bir öğrencisinin yardımı ile Çin'deki bir internet sitesinin “yalnız kalpler” bölümüne ilan vermesi sonucu tanıştı.

Haberin Devamı

Verdiği ilanda 40'lı veya 50'li yaşlardaki bir kadın aradığını belirten Wu, aralarında ABD, Avustralya ve Ukrayna'dan kadınların da bulunduğiu 50'den fazla kadının ilanına olumlu yanıt verdiğini söyledi.

Bu adaylardan birkaçı ile buluşan Wu, Siçuan eyaletinden emekli demiryolu işçisi bayan Jiang'la buluşunca, aradığını bulduğunu anladı.
Wu şimdi, eşinin yanına Siçuan'a taşınmayı planlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!