2010’da evlenmişlerdi... 116 milyon TL’lik bosanma

Güncelleme Tarihi:

2010’da evlenmişlerdi... 116 milyon TL’lik bosanma
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2019 08:30

HOLLANDA merkezli Quote haber sitesine göre Galatasaray’ın eski futbolcusu, 37 milyon Euro servete sahip Wesley Sneijder, ayrıldığı eşi Yolanthe Cabau’ya 19 milyon Euro (yaklaşık 116 milyon TL) tazminat ödeyecek.

Haberin Devamı

‘BERBAT ETTİM’

2010 yılında evlenen çiftin bir çocuğu var. İlk evliliğinden de bir oğlu olan Sneijder, boşanma kararına ilişkin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Her şeyi ben berbat ettim. Hem de birkaç kere” demişti. Tasarımcılık ve oyunculuk yapan Cabau ise bu süre zarfında tek kelime etmedi. Hollanda basınına göre çift arasındaki boşanma protokolü tamamlandı. Son takımı Katar ekibi Al-Gharafa SC’ya transfer olurken 5 milyon Euro alan yıldız futbolcu, Yolanthe Cabau’ya boşanırken 19 milyon Euro yani yaklaşık 116 milyon lira ödeyecek.

Wesley Sneijder, eşine İbiza’daki lüks villa ile Hollanda’daki evlerinin de tapusunu verecek. Wesley Sneijder’in evliliğini kurtarmaya çalıştığı ancak Cabau’nun ayrılmakta kararlı olduğu da Hollanda basınının iddiaları arasında. 2013-2017 yılları arasında Galatasaray forması giyen 34 yaşındaki Sneijder, şu anda Katar ekibi El Gharfa formasını giyiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!