20 dolar hesap için bin dolar bahşiş bıraktı

Güncelleme Tarihi:

20 dolar hesap için bin dolar bahşiş bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2015 10:57

ABD’nin Illinois eyaletinde bir restoranda yemek yiyen biri, 20 dolar 31 cent’lik (yaklaşık 55 lira) hesap için bin dolar (2 bin 687 lira) bahşiş bıraktı.

Haberin Devamı

20 dolar hesap için bin dolar bahşiş bıraktı
Garson olarak çalışan Brendan Motill, her zaman olduğu gibi restorandakilerle sohbet ederken, müşterilerden birine 20.31 dolarlık hesabı götürdü. Ardından, masadaki şahıs hesabı ödedi. Başta her şey olağan görünse de Motill, bırakılan bahşişi görünce neye uğradığını şaşırdı.

unilad.co.uk’deki habere göre; durumun farkına varınca şoke olan Motill, başından geçen şaşırtıcı olayı şöyle anlattı: “Ağzım açık kaldı. Hiçbir şey yapamadım. Şoka girdim. Gerçekten çok mütevazıydı ve hemen yanına gitmek istedim ama çıkmıştı.”

Gizemli müşteri gelen hesabın yaklaşık 50 katı bahşiş verdiği genç garsona bir de mesaj bıraktı: “Brendan, nazik hizmetlerin için teşekkürler. Garson olarak harika bir iş çıkarıyorsun. Hayatta umutlarının ve hayallerinin ne olduğunu bilmiyorum, ama umarım bu bahşiş işe yarar. Umudum şu ki insanlar birbirlerine karşı daha barışçıl olmalı. Dünya çok olumsuz ve zorlu olabilir. Ben insanların başka bir yol olduğunu bilmeleri için rastgele iyilik yapıyorum. Esen kal, kardeşim!”


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!