Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
10 Şubat 2012 Cuma 15:41

 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Tüm Dünya Haberleri
Önceki Haber     Sonraki Haber

Böyle âlem görmedim

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Myspace'de Paylaş Twitter'da Paylaş
Reha ERUS / ROMA 24 Kasım 2009
İtalyan eskort Patrizia D’Addario, Berlusconi ile geçirdiği geceyi “Gradisca Presidente” (Tadını Çıkar Başkan) adıyla kitaplaştırdı. Patrizia, “20 kız bir adama karşı. Çok âlem gördüm Berlusconi’ninki gibisini görmedim” dedi. Patrizia’ya göre, Berlusconi bir defasında iki lezbiyene ayak masajı yaptırdı.

EŞİ Veronica Lario’nun 13 milyar euroluk servetinin önemli bir kısmını talep edeceği boşanma davası yüzünden zor günler yaşayan İtalyan Başbakan Silvio Berlusconi’nin en son isteyeceği şey çapkınlık alemlerinin ayrıntılarıyla yazılması olurdu. Ama geçen yaz Berlusconi ile birlikte olan eskort Patrizia D’Addario, kitabında başbakan ile ilgili “yüz kızartıcı” ayrıntıları anlatarak ona son darbeyi de indirdi.

Harem gibi  

D’Adario’nun, iş adamı Giampaolo Tarantini tarafından “gönderildiği” Berlusconi’nin Roma’daki Palazzo Grazioli adlı villasında katıldığı alemi anlattığı kitabından İtalyan basınının yaptığı alıntılar şöyle: “Berlusconi’nin evinde olmak haremde olmak gibi. Başbakanın villasında şampanya ve foccacia (bir tür hamurlu yiyecek) ile karşılandım. 10 dakika sonra Berlusconi, yani başbakan geldi. Herkesi selamladı ve öptü. Berlusconi bana ‘tatlım’ diye hitap ederek kanepeye oturmamı istedi. Bu arada diğer kızlar bana sert sert baktı. Birdenbire bana planlarımı sordu. Ben de babamın intihar etmeden önce inşa ettiği oteli tamamlamayı nasıl istediğini anlattım.

Kızdan kıza geçiyordu

Odadaki genç kızlar Berlusconi’ye yaklaşmak için ellerinden geleni yapıyorlardı. Kızdan kıza geçiyor, onlara sarılıyor, onlar da ona sarılıyordu. Bir eskort olarak çok alem gördüm, ama böylesini görmedim. 20 kız bir adama karşı!.. Genelde alemlerde erkek ve kız sayısı eşittir, aksi takdirde zevki paylaştırmak zordur.”

İki lezbiyen ayaklarına masaj yaptı

“Daha sonra Berlusconi beni dansa davet etti, dudaklarımdan öptü. Beni yanında kalmaya davet etti. Ben tereddüt ederken evi gezdirdi. Yolculuk yatak odasında son buldu. Gözüm yatağın güzelliğine takıldı. ‘Bunu bana Putin verdi’ dedi. Duşumu bitirdim, birden geldi ve üzerime atladı. Ardından iki lezbiyen ve bir başka kız bize katılıp onun ayağına masaj yaptı”. Patrizia D’Addario’nun 27 Kasım’da yayınlanacağı söylenen kitabı basan Francesco Alberti adlı yayınevinden 75 bin euro alacağı, her ek baskı için de satıştan yüzde 25 pay alacağı belirtildi.

  Yorum Sayısı 3 / 3     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
metin mert 24/11/2009 - 14:12
harem dogu ülkelerine özgü bir yasam tarzı....onu burdakilerden ögrensinn..))
Çok İyi %19 İyi %19 Normal %19 Kötü %18 Beğenmedim %22
kenan salimoğlu 24/11/2009 - 11:46
BEN ONU AHİRETTE GÖRCEM ALEM NASIL OLUYORMUŞ BAŞBAKANLIK NASIL İŞLİYORMUŞ...
Çok İyi %23 İyi %16 Normal %15 Kötü %15 Beğenmedim %29
AKILLI DUMRUL 24/11/2009 - 7:41
HELAL OLSUN ADAMA. BiZiMKiLER DUNYAYI OKUZUN BOYNUZUNDA DONDURURKEN ELOGLU DUNYANIN TADINI CIKARIYOR. HARAM DEMEYiN, BiZiM PADISAHLARIMIZ AZ MI YAPTI???? GUNUMUZDE HALA ASiRETLERDE YOK MU?
Çok İyi %39 İyi %12 Normal %13 Kötü %13 Beğenmedim %20
Bu haberin diğer yorumcuları
YORUM ANALİZ
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 3 / 3     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
          Vuslat Doğan      Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH