Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
  Hürriyet Dünya



 ADnet  
Reklam için
 Obama'nın sağlık reformu ilk engeli aştı
 Pakistan'da Taliban saldırısı: 10 ölü
 G20'den ekonomik canlanmayı destek vaadi
 Afgan askerler dost ateşiyle mi öldü?
Reha ERUS
Batı dertsiz bir Türkiye istemiyor
Doğan Uluç/New York
''Katilim'' dese, 26 yıl Sing Sing’de kalmayacaktı
Yorgo Kırbaki
Atatürk’ün çiçekçisi
Emre Kızılkaya / Dış Açı
AB’nin kurtuluşu için mütevazı bir öneri
Ayşegül Ekinci
Bodrum'un bir doktor Alim Bey'i vardı
Ünsal Turan/Kuzeyden
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu
Euractiv
Tüm Dünya Haberlerini Okumak İçin
Önceki Haber     Sonraki Haber

Suzan’ı milyarder mi öldürttü

 
Suzan’ı milyarder mi öldürttü
Mısırlı emlak kralı Hişam Talaat Mustafa, eski bir polis memuruna 2 milyon dolar ödeyerek Lübnanlı şarkıcı Suzan Tamim’i öldürtmekle suçlanıyor.

Seksi şarkıcı ölü bulunmuştu...

MISIR Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek’in oğluna yakınlığıyla tanınan dolar milyarderi emlak kralı Hişam Talaat Mustafa’nın, Lübnanlı ünlü şarkıcı Suzan Tamim’i (30) öldürmeye azmettirmekle suçlandığı cinayet davası dün başladı.

Başkent Kahire’de geniş güvenlik önlemleri altında başlatılan davada, geçen temmuz ayında Dubai’deki lüks dairesinde vahşice katledilen Suzan Tamim’in (30) katil zanlısı, eski polis memuru Muhsin el Sukkari de yargılanıyor. Talaat Mustafa, Sukkari’ye Suzan Tamim’i öldürmesi için 2 milyon dolar ödemekle suçlanıyor.

Mustafa, dünkü savunmasında masum olduğunu söyledi ve üç senedir birlikte olduğu şarkıcının kendisini terk etmesi üzerine otelinde çalışan güvenlik görevlisini cinayete azmettirdiği iddialarını reddetti.

Suzan Tamim’in Dubai’deki dairesine girerek ünlü şarkıcıyı öldürmekle suçlanan Muhsin el Sukkari ise mahkemede tel kafesin ardından bağırarak ’Allahın adına yemin ederim ki ben öldürmedim’ dedi. Mahkemede yer alan delillerde ise iş adamı ile eski polis memuru arasındaki telefon kayıtları, güvenlik kamerasından alınan görüntüler incelendi.

1996’da Lübnan’daki pop star yarışmasını kazanarak Ortadoğu’da büyük üne kavuşan Tamim 28 Temmuz’da Dubai marinadaki dairesinde birkaç yerinden bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürülmüştü. Medyada yer alan haberlere göre inişli çıkışlı bir hayat yaşayan talihsiz pop star, Mustafa ile 3 yıllık bir ilişki yaşadıktan sonra onu terk ederek önce Londra’ya, sonra da Dubai’ye gitti.

Mind ile haber kaçırmaya son!
HEMEN YÜKLE
İLK 1 AY ÜCRETSİZ
  Yorum Sayısı 3 / 6     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Metin BAŞPINAR 19/10/2008 - 10:14
Başka ne olabilir ki?..
Çok İyi %19 İyi %21 Normal %19 Kötü %20 Beğenmedim %20
kaan sevim 19/10/2008 - 10:07
özellikle müslüman ülkelerinde yardım severlikten uzak ve zenginlik lüks yaşam uğruna dinini fiili olarak tatbik etsede o lüks yaşam müslümanların coğunu yanlış yola itiyor.Bizdede Emlak satışlarınd kayıt dışı kazanç çok .Bu mısırlı EMLAKÇIDA lüks haksız kazanç kişiyi yanlış yola itmiş.helal kazan
Çok İyi %18 İyi %17 Normal %21 Kötü %20 Beğenmedim %22
İbrahim KURT 19/10/2008 - 9:56
Karanlık gibi görünüyor ama hiç karanlık değil herkesin ilk aklına gelen işte.)
Çok İyi %21 İyi %21 Normal %18 Kötü %17 Beğenmedim %21
Bu haberin diğer yorumcuları
muharrem akduman
Ali Cengiz Topcuoğlu
sami özçelik
GÜNÜN EN AKTİF YORUMCULARI
HAFTANIN EN AKTİF YORUMCULARI
EN İYİ YORUMCULAR
YORUM ANALİZ
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 3 / 6     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Diğer Haberler
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Hürriyet Tatil
                Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak İş Ara Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Oyna Avrupa Birliği DYH