Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
  Hürriyet Dünya



 ADnet  
Reklam için
 İngiltere elçilik personeline yargı
 Atina'da üç bombalı saldırı
 En uzun doğalgaz hattı
 Dünya Gündemi
Reha ERUS
Al gülüm ver gülüm
Doğan Uluç/New York
Bir ay hapis cezası 451 milyon dolar
Yorgo Kırbaki
Erdoğan’ın açılışına gidemediği müze
Emre Kızılkaya / Dış Açı
İran’a küresel bakış
Ayşegül Ekinci
Hollywood’un yakışıklısı Türk kızlarını övdü
Ünsal Turan/Kuzeyden
Prensin rüyası
Euractiv
Tüm Dünya Haberlerini Okumak İçin
Önceki Haber     Sonraki Haber

İmparatorluk kanalında çıplak turist

 
İmparatorluk kanalında çıplak turist
Japonya'nın başkenti Tokyo'da imparatorluk sarayının etrafındaki su kanalında yüzen bir çıplak turist gözaltına alınana kadar polisi uğraştırdı.

Kameralar tarafından görüntülenen çıplak ve kel turist, polis kendisini gözaltına alana kadar kanalda yüzdü, sarayın duvarına tırmandı, polise taş ve su attı.

Bir ara kanaldan çıkan turist, polisi taş ve eline geçirdiği bir plastik sopayla da kovaladı. Daha sonra yeniden kanala atlayan turist bu kez diğer tarafa yüzerek sarayın 8 metre yüksekliğindeki duvarına tırmanmayı başardı.

Çılgın turist, yaklaşık 1,5 saat süren kovalamacadan sonra 2 polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Civarda bulunanların da bir film gibi izlediği ve cep telefonlarıyla görüntülediği turistin amacını ise polis henüz anlamış değil.

Polis, 40 yaşlarında olduğu tahmin edilen turistin amacının açık olmadığını belirtirken, medyada yer alan haberlerde bu kişinin çantasını kanala düşürdüğü için suya girdiği öne sürülüyor.

İlk başta İspanyol olduğunu, daha sonra İspanya'da yaşayan bir İngiliz olduğunu iddia eden turistin akli durumunun yerinde olup olmadığına bakan polisin, çılgın turisti sonra serbest bıraktığı bildirildi.
Mind ile haber kaçırmaya son!
HEMEN YÜKLE
İLK 1 AY ÜCRETSİZ
  Yorum Sayısı 2 / 2     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
beyaz TANSİYON 08/10/2008 - 14:14
YAZIK ACIDIM HAVALARDA SOĞUK NE İŞİ VARDI KANALDA ANLAYAYMADIK Kİ
Çok İyi %25 İyi %18 Normal %18 Kötü %18 Beğenmedim %18
Zafer Özkün 07/10/2008 - 17:31
ayip etmis biraz japonlara
Çok İyi %18 İyi %18 Normal %18 Kötü %25 Beğenmedim %18
Bu haberin diğer yorumcuları
GÜNÜN EN AKTİF YORUMCULARI
HAFTANIN EN AKTİF YORUMCULARI
EN İYİ YORUMCULAR
YORUM ANALİZ
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 2 / 2     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Diğer Haberler
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Hürriyet Tatil
Hürriyet Fırsat
          Aydın Doğan      Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak İş Ara Anneyiz.biz Hürriyet Oto 20 dk İddaa Oyna Avrupa Birliği DYH