 |
|
 |
| |
| 7 Ekim 2008 |
|
|
|
|
|
|
ABD'deki “tutsat” devlerinden Fannie Mae, evinden tahliye edileceği için göğsüne bir kurşun sıkan 90 yaşındaki kadının borcunu sildi.
Kadının hastaneye kaldırıldığı, ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, Fannie Mae sözcüsü Marilyn Kornfeld, tahliye işleminin yapılmayacağını, sürecin durdurulduğunu ve ev sahibi lehine bir anlaşma yapmaya hazır olduklarını bildirdi.
Yaklaşık 30 yıldır kuzeydeki Ohio eyaletindeki Akron'da oturan dul Addie Polk'un, 1970'te 10 bin dolara aldığı evini 2004'te 45 bin 620 dolara ipotek ettirdiği, ancak borcunu ödeyememesi üzerine eylül ayında icra takibine maruz kaldığı belirtiliyor.
Kuzeydeki Michigan ve güneydeki Florida gibi Ohio da gayrı menkul krizinden en çok etkilenen eyaletler arasında bulunuyor.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
| Arada uygarlık farkı göze çarpıyor!..Bizimkiler,bıçakla çocuğunu kesmek tehdidiyle yapıyor,onlar tabancayla kendini vuruyor... |
|
|
|
|
|
|
| BORCUNUN SİLİNMESİ İÇİN İLLA KADININ KENDİSİNİ VURMASIMI LAZIMDI. |
|
|
|
|
|
|
| Amerika lıların hangi yaşlarda bunadıkları tam olarak belli değil ; bazen 7 sinde bazen yetmişinde, bazende 90 sınında. |
|
|
|
|
|
| Bu haberin diğer yorumcuları |
|
|
|
| Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|