100 milyon dolarlık baba kuyruğu

Güncelleme Tarihi:

100 milyon dolarlık baba kuyruğu
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 03, 2007 16:17

Petrol milyarderi eski kocasından yaklaşık 100 milyon dolarlık tartışmalı bir servet kalan eski Playboy güzeli Anna Nicole Smith'in cenaze töreninde 5 aylık kızının baba adayları kuyruğa girip gözyaşı döktü.

Haberin Devamı

ANNA NİCOLE SMİTH'İN CENAZE TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

ANNA NİCOLE SMİTH FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Şu anda dünyanın en zengin bebeği olan 5 aylık minik Dannielynn'in baba adaylarından ikisi, Smith'in Bahamalar'daki cenaze törenine katıldı.

Yıldızın aynı zamanda avukatlığını yapan ve bebeğin gerçek babasının kendisi olduğunu iddia eden Howard K. Stern ile bir başka baba adayı fotoğrafçı Larry Birkhead cenaze töreninde birbirlerini teselli etti.

Smith'in bebeğinin baba adaylarından Howard Stern, kilisideki dini törende, yıldızın annesi Virgie Arthur'un kızgın bakışları altında pembe bir örtüyle kaplanan tabutu öptü.

8 Şubat'da bir otelde aniden yere yığılan daha sonra kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere karşın kurtarılamayan Smith'in annesi, kızının ölümünden sonra avukatı ve uzun dönem sevgilisi olan Stern'i suçlamıştı.

Haberin Devamı

Stern'in, Smith'in bir kaç ay önce 20 yaşında ölen oÄŸlu Daniel'e de kızı Anna Nicole'e de uyuÅŸturucu saÄŸladığını ileri süren Arthur "Hem kızımın, hem de torunumun ölümünde Howard Stern'in parmağı olduÄŸunu söylüyorum. Åžimdi küçük torunum için endiÅŸe duyuyorum" diye konuÅŸmuÅŸtu. Stern ise iddialar karşısında sessiz kalmıştı.Â

Howard Stern, daha önce yaptığı açıklamalarda Smith’in annesinden nefret ettiğini söylemiş ve Arthur’un torununu görmesine asla izin vermeyeceğini belirtmişti.

ÖLEN KOCADAN 88.5 MİLYON DOLAR MİRAS

Anne Nichole Smith’in 1994 yılında evlendiği petrol milyarderi J.Howard Marshall, evlilikten bir yıl sonra 89 yaşında öldüğünde 1.6 milyar dolar miras bırakmış, Smith ve Marshall’ın ailesi arasında hukuk savaşı başlamıştı. Smith’in mirastan 88.5 milyon dolar almasına, beş yıl önce karar verilmişti. Ancak dava henüz kesin olarak sonuçlanmadı.

5 AYLIK BEBEÄžE 4 BABA ADAYI

Haberin Devamı

Anna Nicole Smith'in ölümünden sonra eski kocasından kalan tartışmalı mirasın sahibi olan 5 aylık minik Dannielynn'in babasının kim olduğu bir türlü belirlenemedi. Minik bebek için 4 baba adayı ortaya çıktı.

 New York Daily News gazetesi, Smith'in ölen kocası Howard Marshall’ın "donmuş" spermini kullanarak Danielynn’e hamile kaldığı iddiasını ortaya attı.

Smith'in avukatı ve sevgilisi Howard Stern ile eski sevgilisi fotoğrafçı Larry Birkhead de minik bebeğin babası olduğunu öne sürdü.

En ilginç iddia ise şuydu: Hollywood aktrislerinden Zsa Zsa Gabor'un sekizinci kocası olan Alman Frederic von Anhalt da büyük bir servetin mirasçısı olması muhtemel küçük kızın babası olduğu iddiasıyla hukuk mücadelesi başlattı.

Haberin Devamı

Smith'in cenazesi gerçek babanın kim olduuğunu belirleyecek DNA testinin yapılabilmesi için yaklaşık 1 ay boyunca gömülmeden bekletilmişti.

İDOLÜ MARİLYN MONROE'YDU

Anna Nicole Smith, hayatı boyunca Marilyn Monroe gibi olmak istedi. Belki mesleki kariyer açısından hiç bir zaman onun düzeyine erişemedi ama Marilyn gibi esrarengiz bir şekilde öldü.

Tıpkı Monroe gibi Hugh Hefner tarafından keÅŸfedilip Playboy dergisine kapak olunca ünlenen Smith, kendisini yakından tanıyanların anlattıklarına göre sürekli olarak Marilyn'inkine benzer bir hayat yaÅŸamak istiyordu.Â

Smith, 2004'te PETA'nın Erkekler Kürksüz Kadın Sever kampanyası için Marilyn Monroe'nun Erkekler Sarışın Sever filmindeki gibi giyinip poz vermiÅŸti. Â

100 milyon dolarlık baba kuyruğu

Haberin Devamı

Smith'in eski menajeri Joey Battig, yıldızın Marilyn Monroe'den çok etkilendiğini, onu kendine idol olarak seçtiğini söyledi. Menajerine göre Smith'in Monroe ile özdeşleşme isteği onun gibi şampanya ile birlikte çeşitli haplar içecek kadar ileri düzeydedi.

Seksi yıldızın evinin her köşesinin Monroe'nun fotoÄŸraflarıyla süslü olduÄŸunu söyleyen eski menajer Battig "Anna, her zaman Marilyn'inkine benzer bir hayat yaÅŸamak istemiÅŸti. Sırf Marilyn bir zamanlar öyle yaptığı için Anna da ÅŸampanya ile birlikte hap içerdi" diye konuÅŸtu.Â

Aslında Monroe'nun da Smith'in de hayatlarının en önemli virajlarında Playboy'un efsanevi yayıncısı Hugh Hefner var. Monroe'yu keşfedip 1953 yılında yayınlanan ilk Playboy dergisinin kapak güzeli yapan Hefner, 1992'de de Smith'i Playboy'a kapak güzeli yapmış ve "yeni Marilyn Monroe" olarak tanıtmıştı.

Haberin Devamı

Anna Nicole Smith, filmlere konu olacak inişli-çıkışlı yaşamının son anlarını Hollywood'daki Seminole Hard Rock Hotel'da geçirdi, öldüğünde sadece 39 yaşındaydı. Marilyn Monroe ise henüz 36 yaşındayken Hollywood yakınlarındaki Brentwood'ta yaşama veda etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!