Dünya turunda ikinci perde

Ünlü reklamcı Turan Başartan, ortağı olduğu eski ajansıyla yollarını ayırdıktan sonra, faaliyete geçirdiği reklam ajansı Başartan Creative’in resmi açılışını önceki gece yaptı.

Karakaş Altın’ın ‘Truva Serisi’ televizyon reklam filmine ve Colin’s Jeans’in son iletişim kampanyası olan ‘Hepsinin İçinde’ konseptine imzasını atarak hızlı bir çıkış gerçekleştiren Başartan Creative’in açılış kurdelasını Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç kesti. Koç o akşam, mola verdiği dünya turuna bugün itibariyle yeniden start vereceğini de belirtti.

İnek koleksiyoncusu

New York’taki ‘Cow Parade’ adlı serginin en süslü ineği, Bağdat Caddesi’nde açılan Kokosh adlı aksesuvar mağazasının maskotu oldu. Kokosh ineğin birebir boyutlarındaki maketinin geçtiğimiz yıl Cow Parade (İnekler Geçidi) sergisi kapsamında önce New York, sonra Cenevre sokaklarında sergilendiğini açıklayan mağaza yetkilileri, serginin büyük ilgi gördüğünü belirtiyorlar. Ünlü tasarımcılar tarafından stilize edilmiş ve her biri farklı mesajlar taşıyan ineklerin limitli olarak üretilmiş minik boyutları ise aralarında Justin Timberlake, Britney Spears ve Paris Hilton’un da bulunduğu birçok ünlü tarafından toplanmaya başlanmış bile... Her biri sanat eseri kabul edilen ve Hollywood starlarının bile koleksiyonunu yaptığı bu ineklerin Türkiye’deki koleksiyoneri ise masal karakterlerine olan düşkünlüğü ile tanınan ünlü model Tuğçe Kazaz...

Acun sahnede

Eski spor muhabiri, şimdilerin modern seyyahı Acun Ilıcalı, sonunda sahnelere de el attı. ‘Acun Firarda’ programı ekran klasiği olma yolunda ilerleyen Ilıcalı, geçtiğimiz akşam Yeni Melek Sineması’nda ‘Acun Sahnede’ adlı stand-up şovuyla izleyici karşısındaydı... Gösteri büyük ilgi gördü...

Şesu aşk sarhoşu

Avrupa Yakası dizisinin Şesu’su Bülent Polat, geçtiğimiz gece sevgilisi Ebru Çelik’le el ele yürürken KELEBEK objektiflerine yakalandı. Bu dizi ile bir anda yıldızı parlayan Polat, kız arkadaşıyla görüntülenmekten hiç rahatsızlık duymazken, aksine flaşlar patlarken gayet mutlu görünüyordu.

Doğum gününe katıldı

Mine Taşkent geçtiğimiz gece Opera Pastaneleri ve Nişantaşı’ndaki Salomanje’nin sahibi Erol Kaynar’ın 55’inci doğum günü partisine katıldı. Tepebaşı’ndaki Private Room’da kutlanan doğum gününe katılanlar arasında Ahmet Hotiç, Mehmet Hotiç, Mustafa Denizli ve Serdar Bilgili de vardı.

İlk heyecan

Elif Uras’ın geçtiğimiz hafta Galerist’te açtığı resim sergisi yoğun ilgi görüyor. New York School of Visual Arts ve Columbia Üniversitesi’nde sanat eğitimi gördükten sonra New York’ta resim yapmaya başlayan Uras, Türkiye’deki bu ilk kişisel sergisi ile geniş bir sanatsever kitlesine ulaşmayı başardı.

Yay burcuna özel parti

Eski modacı Neslihan Yargıcı, geçtiğimiz gece Etiler Cities’de yay burcu olan arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutladı. Yıldırım Aktuna, Güler Kazmacı, Daniel Yargıcı, Ömer Pakel, Maide Büyükkaymakçı ve Derya Baykal’ın da katıldığı gecede konuklar kaç yaşına girdiklerini saklama gereği duydular.
Yazarın Tüm Yazıları