Dünya şampiyonu kızlara ödül

Güncelleme Tarihi:

Dünya şampiyonu kızlara ödül
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2009 00:00

Estonya’da yapılan dünya liseler arası atletizm dalında Dünya şampiyonu olan Beypazarı Lisesi Kız takımının sporcuları işadamları tarafından ödüllendirildi.

Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, takım sporcuları, sporcuların aileleri, antrenörler ve okul müdürlerine, Tarihi Taş Mektep’te bir kutlama yemeği verdi. Yemeğe Kaymakam Hikmet Aydın, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temur, EGO Spor Yönetim Kurulu üyesi Avni Erdoğan, okul müdürü Kemalettin Yıldırım ve antrenör Muhsin Soysal ile bazı iş adamları katıldı.

Beypazarı taş konakta verilen yemekli toplantıda aileleri ile katılan Beypazarı Lisesi Kız Takımı öğrencilerine yemeğin ardından takıma sponsor olan işadamları Beypazarı Karakoca Maden suyu sahibi Niyazi Ercan, Ayakkabı Dünyası sahibi Mehmet Akbacakoğlu ve Beypiliç adına Nevzat Göçmen, şampiyon takımın sporcularına birer Cumhuriyet altını hediye ettiler.

Kaymakam Aydın, Türkiye’de bir ilki yaşatan ve Beypazarı’nı gururlandıran milli kızlar için yapılan toplantıdaki konuşmasında, "Ben bu çocukların Estonya’da şampiyon olacaklarını gözlerinden okudum ve beni mahcup etmediler, başarılarından dolayı ailelerini ve çocuklarımızı kutluyorum. Dün yanlarında olduğumuz gibi yarında yanlarında olacağız ve desteklerimiz devam edecek" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!