Dünya Kurumsal Golf Turnuvası Türkiye Ulusal Finali sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Dünya Kurumsal Golf Turnuvası Türkiye Ulusal Finali sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 11:40

Dünya Kurumsal Golf Turnuvası Türkiye Ulusal Finali sona erdi

Haberin Devamı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)- ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Dünya Kurumsal Golf Turnuvası Türkiye Ulusal Finali'ni Arzu Narin ve Oya Dağlı'dan oluşan Form Laser takımı kazandı. Narin ve Dağlı, Portekiz'deki dünya finalinde Türkiye'ye temsil etme hakkı kazandı.
Bu yıl Portekiz'de düzenlenecek Dünya Kurumsal Golf Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek takımı belirlemek amacıyla OPET'in ana sponsorluğu, Matrix Travel'in organizasyonunda 5'incisi düzenlenen Dünya Kurumsal Golf Turnuvası Türkiye Ulusal Finali tamamlandı. Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki National ve Carya golf sahalarında oynanan turnuvada Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Antalya, İzmir, Bodrum, İstanbul ve Ankara'dan 30 takımda 60 oyuncu mücadele etti.
Turnuvanın kazananı Form Laser takımı oldu. Arzu Narin ve Oya Dağlı'dan oluşan ekip ilk günü 52, ikinci günü 94 puanla bitirdi ve toplamda 146 puanla mutlu sona ulaştı. Narin ve Dağlı 20-25 Haziran tarihlerinde Portekiz'in Cascais kentinde düzenlenecek ve 25 ülkenin birincilerinin katılacağı Dünya Kurumsal Golf Turnuvası finalinde Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.
İlk günü liderlikle kapatan Nida Cireli ve Sidar Yalçınkaya'dan oluşan Bodrum Genie takımı ise toplam 138 puanla ikinci sırayı aldı. Merit Royal adına yarışan Emrah Şimşek ve Hüseyin Alevkayalı ikilisi de toplam 137 puanla üçüncülük kürsüsüne çıktı.
Turnuvada dereceye giren takımlara kupalarını OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, eşi OPET Yönetim Kurulu üyesi Nurten Öztürk ile OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca verdi. Ödül törenine katılan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Bu tür organizasyonlar hem golfün yaygınlaşması hem de yeni oyuncuların aramıza katılması için çok önemli" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!