Dünya Kupası'nda dev eşleşme! 2 şampiyon birbirine karşı!

Güncelleme Tarihi:

Dünya Kupasında dev eşleşme 2 şampiyon birbirine karşı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 15:07

Bursa’da devam eden 3 Bant Bilardo Dünya Kupası'nda 2 şampiyon birbiriyle çekişecek. Son dünya şampiyonu Torbjörn Blomdahl‬ ile son Türkiye Şampiyonu Semih Saygıner ilk maçlarının ardından birbirleriyle eşleştiler.

Haberin Devamı

3 Bant Bilardo Dünya Kupası'nda son 16 karşılaşması öncesinde rakibi Cho'yu 40-29 mağlup ederek çeyrek final için yarışmaya hak kazanan Semih Saygıner, rakibini 40-19 yenen Torbjörn Blomdahl‬ ile rakip olacak. Yarın gerçekleşecek olan maçta galip gelen çeyrek finale de ismini yazdıracak.

SON DÜNYA ŞAMPİYONU AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla alakalı açıklama yapan son dünya şampiyonu Blomdahl, dünya kupası yeni sezonuna başladığından beri mutlu olduğunu belirterek, rakibinin güzel ve güçlü başladığını ancak maç sonucunda kendisinin kazandığını dile getirdi. Kazanmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Blomdahl, çok kaliteli oyuncular olduğunu ve herkesin çok sayı yapıp iyi oynayacağını düşündüğünü söyledi.

Semih Saygıner ile eşleşmesiyle alakalı da bir kaç söz söyleyen Blomdahl, maçın çok heyecanlı olacağını ve bir çok kez beraber oynadıklarını söyledi. Yarın oynanacak maçta her şeyin olabileceğini kaydeden Blomdahl, güzel bir maç olacağına emin olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

SEMİH SAYGINER’DEN ÇEYREK FİNAL AÇIKLAMASI

Hasta olmasına rağmen yılmadığını ve çalışmalarını devam ettirdiğini söyleyen Semih Saygıner, değişik duygular içerisinde olduğunu dile getirdi. İlk turda kazanmayı çok istediğini ancak hastalığı nedeniyle zorlandığını belirten Semih Saygıner, rakibinin artık Blomdahl olduğunu ve maçın zor geçmesini temenni ettiğini açıkladı. Saygıner, “iyi olan kazansın” diyerek yarınki maçla alakalı son sözlerini söyledi.

SEMİH SAYGINER KİMDİR?

1964 Adapazarı doğumlu olan olan Semih Saygıner, 3 top bilardo oyuncusudur. 1994 senesinde ilk Dünya Bilardo şampiyonluğunu kazanan Semih Saygıner, dünyada "Mr. Magic" (Bay Sihir) ya da "The Turkish Prince (Türk Prensi)" lakaplarıyla tanınmaktadır.

Türkiye’de bilardonun federasyon haline gelmesini sağlayan kişi olan Semih Saygıner, bilardo literatürüne geçmiş 42 özel vuruş tekniğine sahiptir. Semih Saygıner, 1978 senesinde gerçekleşen bir trafik kazasında anne ve babasını kaybetmiştir. 16 yaşından beri bilardo oynamaktadır.

1995 senesinde bilardo oyuncusu Aygen Berk ile evlenen Semih Saygıner’in evliliği kısa bir süre sonra sona ermiştir.

 

BAKMADAN GEÇME!