Dünya kenti Bodrum

Güncelleme Tarihi:

Dünya kenti Bodrum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 12:51

TURİZM sezonunun açılması ile renkli görüntülerin oluşmaya başladığı Muğla'nın Bodrum sahilleri yabancı mankenlerin cesur pozlar verdiği fotoğraf çekimlerine sahne oldu.

Haberin Devamı

CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrum Birleşmiş Milletler gibi bir ilçedir. Özgürlükler ve barışın en son noktada olduğu bir yerdir" dedi.

Dünya kenti Bodrum

Turizm sezonunun açılması nedeniyle Bodrum'a gelen yabancı turistler de renkli görüntüler oluşturmaya başladı. Bodrum'un Gümbet, Kumbahçe ve Bitez sahilleri güneşlenen ve yüzen turistlere, çarşı ise bol bol alışveriş yapan Ortadoğulu Arap turistlere ev sahipliği yaptı.

Dünya kenti Bodrum

Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'ni Akyarlar Mahallesi'ne bağlayan karayolu kenarında bulunan Hüseyin Burnu Halk Plajı cesur mankenlerin fotoğraf çekimlerine sahne oldu.

Haberin Devamı

Dünya kenti Bodrum

Kayaların üzerinde, kumsalda ve denizin içerisinde çıplak poz veren yabancı mankenler ilgiyle izlendi. Yol kenarından geçen yerli ve yabancı turistler dakikalarca fotoğraf çekimlerini izledi.

Dünya kenti Bodrum


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ilçede turizm sezonunun açıldığını belirterek, "Bugün de Almanya'dan iki uçak turist gelecek, onları en iyi şekilde ağırlayacağız.

Dünya kenti Bodrum

Her zaman söylerim Bodrum Birleşmiş Milletler gibi bir ilçedir. Burada 65 ülkenin insanı tatil yapar, 45 ülkenin insanı yerleşmiş ve yaşamaktadır. Yüreği sevdadan geçen herkesin yolu bir gün Bodrum'a düşer.

Dünya kenti Bodrum

Haberin Devamı

Çünkü Bodrum'a gelen herkes kendi Bodrum'unu yaşar, kimse kimseye müdahale etmez. Yaşam burada artık 24 saattir. Eğlenmek isteyen de dinlenmek isteyen de buyursun gelsin" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!