Dünya Kadınlar Günü

Güncelleme Tarihi:

Dünya Kadınlar Günü
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 15:59

- Bem-Bir-Sen Malatya Şubesince 9 aileye yardım çeki verildi

Haberin Devamı

MALATYA (AA) - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM- BİR- SEN) Malatya Şubesince 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 9 aileye yardımda bulunuldu.

Yetimler Kervanında konuşan Bem- Bir- Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Hanbay, tüm kadınların hak ettiği yerde olması için gayret göstereceklerini ifade ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Yetimler Kervanı aracılığıyla 9 aileye yardımda bulunduklarını söyledi.

Bem- Bir- Sen Malatya Kadın Kolları Başkanı Sultan Alan, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ailenin ve aile değerlerinin tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini belirterek, aile bireyleri arasındaki bağın kuvvetlendirilmesi amacıyla çalışma başlatılması gerektiğini söyledi.

Kadınlar konusunda dini ve milli değerlere sahip çıkılması gerektiğini dile getiren Alan, "Bizim inancımız, değerlerimiz bizi eğitmiş ve bu konuda çok hassas davranmıştır. Kadına öyle güzel anlam ve mana yüklemiştir ki, bunun karşılığı hiç bir yerde bulunmaz. 'Cennet anaların ayakları altındadır' düsturuyla hareket etmemiz istenmiştir" diye konuştu.

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından 9 aileye yardım çeki verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!