Dünya kadın yöneticilerin 53’üncü platformu Türkiye

Güncelleme Tarihi:

Dünya kadın yöneticilerin 53’üncü platformu Türkiye
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2013 00:00

Dünya çapında milyarlarca dolarlık işi yöneten 3 bin uluslararası şirketin kadın liderlerinin oluşturduğu Women Corporate Directors (WCD) platformu danışmanlık şirketi Heidrick&Struggles Türkiye’nin ev sahipliğinde ve Citibank sponsorluğunda Türkiye’de bir toplantı düzenledi.

Haberin Devamı

WCD platformu, artık her yıl Türkiye’de de Heidrick&Struggles ile birlikte faaliyetlerini sürdürecek. Platformun ana amacı, iş hayatı hızla kurumsal bir yapıya dönüşürken, kadını iş dünyasında daha etkin olmaya teşvik etmek ve Türk kadınının zekâsı ve başarıları ile dünya üzerinde hak ettiği tanınırlığa erişmesini sağlamak.

Bu hedef doğrultusunda Türkiye içinde ve dışında yılda dört kez dikkat çekici organizasyonlar yapacak olan WCD ve Heidrick&Struggles, bu organizasyonlarla dünya genelinde kadın ve erkek yöneticileri eşit haklar ve fırsatlarla çalışabilmesi için teşvik edecek.

Dünya çapındaki 53. platform olan Türkiye platformunda konuşan Women Corporate Directors Başkanı Susan Stautberg “53. platform olarak üç tarafı denizlerle ve aynı zamanda kritik pazarlarla çevrili durumda olan Türkiye önemli bir adım. İş dünyasının önde gelen liderleri Türkiye’nin dünya ekonomisinin merkezi olma yolunda adım adım ilerlediğinin farkındalar” dedi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!