Dünya futbolunda yaşanan günün 10 olayı

Güncelleme Tarihi:

Dünya futbolunda yaşanan günün 10 olayı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2012 00:49

Real Madrid’in Türk yıldızı Mesut ile teknik direktör Mourinho arasında Eylül ayında ciddi bir tartışma yaşandığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

1-Mourinho’dan Mesut’a mobing

REAL Madrid’in Türk yıldızı Mesut ile teknik direktör Mourinho arasında Eylül ayında ciddi bir tartışma yaşandığı ortaya çıktı. 30 Eylül’deki Deportivo La Coruna maçının devresinde Mourinho’nun başarılı futbolcuya, “Real için faydasız birisin” sözlerini kullandığı ifade edildi.

2-Balotelli City’de kalıyor

MANCHESTER City’den ayrılıp İtalya’ya döneceği iddia edilen Balotelli hakkında son kararı menajer Mancini açıkladı. Dedikodulara cevap veren İtalyan hoca, “Balotelli’nin muazzam kalitesi var. Böyle bir futbolcuyu satmak gibi bir düşüncemiz olamaz” dedi.

3-Alexis için Liverpool devrede

BARCELONALI Alexis Sanchez için Liverpool’un devrede olduğu iddia edildi. Liverpool menajeri Brendan Rodgers’ın, Barça’da bu sezon 9 maçta oynayan 23 yaşındaki oyuncu için devre arasında teklif yapacağı belirtildi.

Haberin Devamı

4-R.Madrid’den transfere dev bütçe

REAL Madrid’in gelecek sezonda transfer için 200 milyon Euro bütçe ayıracağı, Başkan Perez’in transferdeki ilk hedefinin ise Mario Götze olacağı belirtildi.

5-Ronaldo+Higuain+Benzema= Messi

BU sezon 23 golle La Liga’nın zirvesinde bulunan Messi, Real Madrid’in hücum silahları Ronaldo, Higuain ve Benzema’nın toplam performansını tek başına yakaladı.

6-Schalke Mezarlığı açıldı

ÜÇ yıl önce bir hastanenin doğum odasını taraftarına ayıran, Veltins Arena’da vaftiz törenleri ve evlilik kutlamalarına da izin veren Schalke 04 Kulübü son olarak açtığı mezarlıkla “Bir ömür boyu” yeminini tamamladı.

7-Messi’yi gördüğü anı unutamıyor

BURSASPOR’un 13 yaşındaki futbolcusu Bora Yılmaz, Barcelona’nın yıldızı Messi’nin formasını imzaladığı anı unutamadığını söyledi. Bora Yılmaz, “Formamı imzalarken, kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu” dedi.

8-Torres’in idolü Tsubasa

CHELSEALİ Torres, kariyerindeki en büyük ilham kaynağının unutulmaz çizgi film karakteri Tsubasa olduğunu açıkladı. Fernando Torres, küçükken Tsubasa’yı örnek aldığını söyledi.

9-Samuel Eto’o övgüyü abarttı

KAMERUNLU Eto’o eski takım arkadaşı Messi’ye övgüler yağdırırken, Arjantinli’yi ‘Tanrı’ya benzetti. Eto’o, “Messi kişiliğiyle, futbolculuğuyla bir tanrıdır” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

10-Ferguson herkesi kovar

MANCHESTER United’ın sol beki Evra, “Bir daha şampiyonluğu kaçırırsak Ferguson herkesi kovar diye düşünüyorum. Çok ciddiyim” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!