Dünya devleri Beşiktaşlı Veli Kavlak'ın peşinde

Güncelleme Tarihi:

Dünya devleri Beşiktaşlı Veli Kavlakın peşinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2014 13:12

Beşiktaş'ın orta sahadaki dinamosu Veli Kavlak, dünya devlerinin transfer listesinde. Schalke, Stuttgart ve Napoli'nin ardından Southampton da devreye girdi.

Haberin Devamı

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Schalke, Stuttgart ve Napoli'nin peşinde olduğu Beşiktaşlı Veli Kavlak için şimdi de Southampton devrede. Yönetim Veli'nin sözleşmesini uzatmaya uğraşıyor

Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Veli'nin anlaşmasını uzatmak için girişimlerini hızlandırmak zorunda kaldı.. Bunun sebebinin de; birçok Avrupa kulübünün peşinde olduğu Veli hakkındaki transfer iddialarına yeni bir halka daha eklenmesi oldu.. İsmi Schalke, Stuttgart ve Napoli ile anılan Veli Kavlak için, Southampton'un da devrede olduğu öne sürüldü.

MENAJER KOEMAN İSTİYOR
Daily Star gazetesi, Chelsea'nin ardından 2. sırada bulunan Southampton'da menajer Ronald Koeman'ın; Veli'yi takıma kazandırmak istediği ve Ocak ayında siyah-beyazlıların kapısını çalacağı vurgulandı. Veli'nin "Şu anda transferi düşünmüyorum ve geleceğim hakkında Beşiktaş ile görüşeceğim" sözlerine yer verilirken; Southamton cephesi konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. 4 sezondur Beşiktaş forması giyen 26 yaşındaki Veli, bu yıl toplam 15 resmi maçta görev yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!