Dünya Dans Günü kutlamaları

Güncelleme Tarihi:

Dünya Dans Günü kutlamaları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 14:50

Dünya Dans Günü kutlamaları

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da, Muratpaşa Belediyesi'nin Dünya Dans Günü kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Dans okulları ve belediyenin Yaşlı Evleri, sanat topluluklarının sahne aldığı kutlamalarda Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'nin özel çocuklarının gösterisi dakikalarca ayakta alkışlandı.

Muratpaşa Belediyesi, 29 Nisan Dünya Dans Günü'nü, Belediye Kültür Salonu'nda düzenlenen etkinlikle kutladı. Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın da ilgiyle katip ettiği kutlamaların açılışı tangoyla yapıldı. Kutlamalarda, Muratpaşa'da faaliyet gösteren dans okulları, belediyenin Yaşlı Evleri, sanat toplulukları sahne alırken; modern danstan folklora unutulmaz bir gösteri sundu.

Kutlamalarda Muratpaşa Belediyesi'nin Adalya Vakfı'yla birlikte hizmete açtığı Engelsiz Kafe'nin özel çocukları da gösteri yaptı. Özel çocukların gösterisi dakikalarca alkışlanırken Engelsiz Kafe 3'üncü yaşını da sahnede kutladı.

Engelsiz Kafe'nin yeni yaşını kutlayan Başkan Ümit Uysal, Türkiye'de sadece inşaat faaliyetlerine sıkıştırılmak istenen bir belediyecilik anlayışı karşısında Muratpaşa'da tıpkı Dünya Dans Günü kutlamalarında olduğu gibi bunu kıran bir anlayışla hizmet üretildiğini söyledi.

Muratpaşa'nın sosyal hizmetlerinin Türkiye'ye örnek olduğunu kaydeden Başkan Uysal, “Engelsiz Kafe çok özel çalışmalarımızdan bir tanesi. Denize sıfır bir alanı bu çalışmaya tahsis ettik ve insanlık adına, toplum adına parantezin hep açık olduğu bir alan oluşturmaya çalıştık" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!