Dünya bu çocuğu konuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Dünya bu çocuğu konuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2013 10:04

4 yaşındaki Archie yaptıklarıyla daha şimdiden Messi ile kıyaslanmaya başladı. Premier Ligin dev kulüpleri 1 maçta 10 gol atan küçük golcünün peşine düştü.

Haberin Devamı

Arsenal, Chelsea ve West Ham’ın ilgisini çeken Archie Shepherd yeteneği ve gol yollarındaki başarısıyla daha şimdiden dünyanın 1 numaralı futbol yıldızı Messi ile karşılaştırılır hale geldi.

Küçük yıldız adayının babası Pat Shepherd konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ O üç yaşından bu yana futbol oynuyor. Bebekliğinde bile oyuncakları sevmiyordu. Her zaman futbol topuyla mutlu oluyordu. Şimdi iyi bir futbolcu olma yolunda ilerliyor. Oynarken hiç durmuyor ve rakiplerinin kendisinden büyük olmasını umursamıyor. Korkunç bir yeteneğe sahip” ifadelerini kullandı.

Messi ile kıyaslanıyor ama Ronaldo’ya hayran

Anne Vicki Shepherd ise, “O tanınan bir yetenek haline geldi. Maçtan sonra insanlar Archie’nin etrafında toplanıyor ve ona Messi muamelesi yapıyor. Chelsea ile yaz okulunda tüm kupaları kazandı. Doğal bir yeteneği var ve son maçta attığı 10 gol onun kariyeri açısından büyük bir başarı oldu. Sadece futbola takıntılı ve bu yeteneğini nereden aldığını inanın bilmiyorum” dedi.

Hayran kitlesi günden güne artan küçük Archie ise, “futbolu ve Real Madrid’i seviyorum. Bir gün Ronaldo gibi olmak istiyorum” şeklinde konuştu.     

Haberin Devamı

İlk kez Chelsea yaz okulunda keşfedilen Archie, West Ham ve Arsenal akademilerinde haftalık eğitimler almaya devam ediyor. Chelsea, 4 yaşındaki oyuncuyu Mayıs ayında akademiye katılması için çağrıda bulundu.

Dünya bu çocuğu konuşuyor
           

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!