DÜNDEN BUGÜNE HARİKA AVCI

Güncelleme Tarihi:

DÜNDEN BUGÜNE HARİKA AVCI
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2015 06:57

Asıl adı Nermin Ocak olan Harika Avcı, 2 Şubat 1960 tarihinde İzmir’de doğdu. Ortaokuldayken eğitim hayatını bırakarak bir fabrikada annesiyle birlikte çalışmak zorunda kalan Avcı, pazarda keşfedildi.

Haberin Devamı

Birgün annesiyle Kemeraltı Çarşısında gezerken dönemin ünlü reklamcılarından Ahmet Gül ile karşılaştı. Gül, sekterlik teklifinde bulunduğu Nermin, fabrikadan ayrılarak sekreterlik yapmaya başladı. Bir tesadüf eseri gazinocu Nuri Bey ile tanışan Nermin ondan da iş tekli aldı. Bu teklifi kabul eden Nermin Ocak'ın isimi gazinonun neon ışıklı talebalasında yer almaya başladı.

Adı "Harika Avcı" olarak değştirilen Nermin'in şöhret kapısı aralandıktan sonra birçok erkek arkadaşı olan ünlü şarkıcı, bir röportajında ilk sevgilisinin Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıfında okuyan İranlı bir genç olduğunu açıklamıştı.

Adı zengin işadamlarıyla anılan Avcı, kendisinden 20 yaş küçük menajeri ve bilgisayar yazılımcısı İbrahim Öztürk ile 14 Şubat 2009 da evlendi. 2012 yılında bu evlilik sona erdi.

Haberin Devamı

80'li yıllarda Türk Sineması'na seksi yıldız olarak damgasını vurdu ve birçok filmde rol alan Avcı, şarkı söylediği yıllarda 16 albüm çıkardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!