Dündar Ünlü Gündemi Değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Dündar Ünlü Gündemi Değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2015 14:16

DÜNDAR ÜNLÜ

AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, düzenlediği basın toplantısında ülke ve kent gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Muş Malazgirt İlçesi Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın şehit edilmesini lanetleyerek sözlerine başlayan Ünlü, Türkiye’nin zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini söyledi.
GEREKEN DERSİ VERİN
“Çevremizin ateş topuna döndüğü bir ortamda ülkemizin serin ve refah içinde kalmasını istemeyenler harekete geçmişlerdir” diyen Ünlü, vatandaşlara seslenerek şunları kaydetti;
“Önce hemşerilerimize ve tüm milletimize sesleniyorum. Kendi içimizdeki birliğin sağlanması, öncelikle güvenliğimizin garantisi demektir. Seçim öncesi tüm şirinlikleriyle demokrasi ve barış söylemlerini dillendiren ancak gerçek yüzlerini görmeye başladığımız bölücü temsilcilerini iyi niyetle oy vermiş halkımıza şikâyet ediyoruz. Halkımızın duygularını hedef alan, seçim sonrası istediklerini aldıklarında barışın geleceğine insanları inandıran, kandıran eli kanlı bu zihniyetin artık tükenme vakti gelmiştir. Operasyona karşı çıkanlar sözde barışseverlerin hiçbirini şehitlerimizin ardından bir açıklama yaparken, eylem yaparken görmedik. Gece uykusunda polisimizi evinde vuran canilerle, trafik hizmeti veren bir polise kahpece tuzak kuran vahşilerin sazla, türküyle ve sempati ile siyasal alanda oy topladıklarını unutmayalım. HDP’ye iyi niyetle oy vermiş, barış söylemlerine inanmış halkımıza sesleniyorum; lütfen kanlı ellerle el ele tutuşan bu zihniyete ilk fırsatta gereken dersi verin.”
AK PARTİ OLMADAN İSTİKRAR İMKANSIZ
Ülke teminatının milletimizin yekvücut olmasından geçtiğini belirten Ünlü, teşkilat olarak koalisyon görüşmelerinin de dikkatle takip edildiğini vurguladı. Ak Parti’nin iktidarda olmadan ülkede istikrar sağlanmasının imkansız olduğunun görüldüğünü aktaran Ünlü, CHP’li bir Eskişehir Milletvekilinin son zamanlarda yaşanılan olaylara ilişkin söylemlerini tahrik edici ve kanlı ellere göz kırpan bir aymazlık olarak yorumladı. Ünlü, “Patlamaların MİT eliyle yapıldığını iddia edenler, erken genel seçim için kasti olarak hükümet tarafından yapıldığı saçmalığını ortaya atanlar ispat edemezlerse müfteridir. Zaten Eskişehir’de CHP iftira dışında başka ne iş yapmaktadır” dedi.
NE İŞ YAPIYORLAR?
Yerel gündeme ilişkinde açıklamalarda bulunan Ünlü, CHP’li üç belediyenin gözle görülür bir projelerinin bulunmadığını ifade ederek “Kültür gezilerini çıkardığınızda belediyelerin ne iş yaptığını bize kim anlatacak. Ortada Büyükşehir diye bir kurum son dönemde zaten hiç kalmamıştır. İlçe belediyeleri ise; Yıllar önce Refah Partili belediyelerin İftar çadırlarının sığ bir taklidi olan Ramazan ayındaki çalışmaları yeni ve inanılmaz bir çalışma gibi sunan belediyeler iş yapmış mı olmaktadır?” dedi.
RAHATSIZ OLMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ
Ünlü, şöyle devam etti; “Büyükşehir belediyesine aday olmak için birbirlerini ezen ve hizmet derdi olmayan, biz yapmıyorsak başka biri de yapmasın diyen CHP aynı filmi yine sergilemektedir.Türk Dünyası Vakfı, Eskişehir’de hizmet etmiş, birçok kazanımlar sağlanmasına vesile olmuştur. Bizim elimizde belediye olmasa da, biz şehrimize ve hizmete aşığız. Aynen hizmet etmeye devam edeceğiz. Onlar rahatsız olsa da, hizmet düşmanı olsa da bu çalışmalar aynen sürecektir. Kamu kurumları aracılığıyla da sürecektir, vakıf aracılığıyla da sürecektir. Sanırım rahatsız olmaya devam edeceksiniz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!