Dulkairoğlu'nda toplu sözleşme sevinci

Güncelleme Tarihi:

Dulkairoğlunda toplu sözleşme sevinci
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 17:17

Dulkairoğlu'nda toplu sözleşme sevinci

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.



Dulkadiroğlu Belediyesi bünyesinde çalışan 28 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Başkanı Necati Okay, sözleşmenin işçilere hayırlı olmasını diledi. Çalışanların haklarını en ince ayrıntısına kadar düşündüklerini ifade eden Okay, "Bu toplu iş sözleşmemizin hayırlı olmasını diliyorum. Bir masa etrafında toplanıp istişare ettik ve neticesini aldık. Yapılan bu sözleşmenin arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.



Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Çınar da yapılan görüşmeler sonunda belediye ile anlaştıklarını belirterek, "28 işçimizi kapsayan bu iş sözleşmemizde yaklaşık yüzde 10 artış konusunda anlaştık. Bu toplu sözleşmemiz karşılıklı anlayış içerisinde gerçekleştirildi. Bizlerle birlikte emek sarf eden arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Değerli belediye başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum" diye konuştu.



Konuşmaların ardından Necati Okay ile Ömer Çınar sözleşmeyi imzaladı.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!