Duisburg'a rest

Güncelleme Tarihi:

Duisburga rest
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

Salou'nun transferi için 10 milyon marklık bonservis bedelini gözden çıkaran Fenerbahçe Yönetimi, Alman kulübüne cuma gününe kadar süre tanıdı

Son rakamı verdiler

F.Bahçe'de Togolu Salou'nun transferi için görüşmeler tüm hızıyla devam ederken, henüz bir karar veremeyen Duisburg yönetimine cuma gününe kadar süre tanındı. Sarı lacivertliler bonservis bedeli olarak 10 milyon mark önerdi ve bu rakamın üzerine kesinlikle çıkılmayacağını bildirdi.

Gün sayıyorlar

Salou'nun da ısrarla F.Bahçe'de oynamak istemesi üzerine Duisburg Kulübü yumuşadı. Fransa'da bulunan Duisburg Kulübü Başkanı'nın, yönetim kurulu üyeleri ile görüştükten sonra Fenerbahçe'ye kesin cevabını göndereceği öğrenildi. Böylece Salou için taraftar gün saymaya başladı.

Kamp Stuttgart'ta

Öte yandan Fenerbahçe'nin Almanya kampının yeri Stutgart olarak belirlendi. 30 Haziran'da toplanarak sezon açılışını yapacak olan futbolcular, 9 gün İstanbul'da çalıştıktan sonra Almanya'ya gidecek. Burada iki ciddi hazırlık maçı yapılacak ve TSYD Kupası için geri dönülecek.

F.Bahçe'de erken mesai

Sezon açılışını 30 Haziran'da yapacak olan F.Bahçe'de bazı futbolcular mesaiye erken başladı. Kemalettin, Mustafa Doğan, Selahattin, Kubilay ve Saffet Akbaş Dereağzı Tesisleri'nde çalışmalara başladılar. Sarı lacivertli futbolcular sezona daha diri girmek istediklmerini belirterek tatillerini yarıda kestiler ve ‘‘Kadromuz çok geniş. Biz de en iyi şekilde hazırlanarak formamızı giymek istiyoruz’’ dediler.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!