Düğünlerine hazırlanan çifti kaza ayırdı: 3 ölü, 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Düğünlerine hazırlanan çifti kaza ayırdı: 3 ölü, 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 16:52

İzmir’in Selçuk İlçesi’nde, otoyolda emniyet şeridinde park halinde duran TIR’a arkadan çarpan otomobildeki gelin adayı Nazlı Ayboğan, damadın annesi Zeynep Akyüz ile Müslüm Akyüz öldü. Damat adayı Kazım Akyüz ile babası Sefer Akyüz ise ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında, İzmir- Aydın Otoyolu Selçuk Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Arızalanınca yol kenarındaki emniyet şeridine park edilen 20 YZ 038 plakalı TIR’a, Aydın’dan İzmir yönüne giden Sefer Akyüz’ün kullandığı 09 TE 297 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Düğünlerine hazırlanan çifti kaza ayırdı: 3 ölü, 2 yaralı

Otomobil hurdaya dönerken, kaza yerinde can pazarı yaşandı. Evlilik hazırlığında olan gelin adayı Nazlı Ayboğan, damat adayının annesi Zeynep Akyüz ve yakınları Müslüm Akyüz öldü. Ağır yaralanan damat adayı Kazım Akyüz ile babası Sefer Akyüz ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan baba ve oğlunun sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Kaza yerinde bulunan; Nazlı Ayboğan’ın 6 Kasım 2016 Pazar günü Muğla Bodrum’da Kazım Akyüz ile nikahının olduğunu duyuran davetiye ise görenleri duygulandırdı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!