Düğünden önce dayak yemiş

Güncelleme Tarihi:

Düğünden önce dayak yemiş
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2012 09:18

İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Anjelique Bar’da Metrocity’nin sahibinin oğlu Emre Öztemir ile Derya Baykal’ın oğlu Mert Baykal korumalardan dayak yedi.

Ortaköy’deki Anjelique Bar’da birkaç gün arayla “koruma” terörü yaşandı. Metrocity Alışveriş Merkezi ve Gümüşsuyu Halı’nın sahiplerinden işadamı Cemal Murat Öztemir’in oğlu 20 yaşındaki Emre Öztemir, iddiaya göre 27 Haziran gecesi 03:20 sıralarında arkadaşı Ahmet Eminoğlu ile eğlenmek için Anjelique Bar’a gitti. Emre Öztemir barın girişindeki korumaya içeri girmek istediğini söyledi. Öztemir kendisine saatin geç olduğunu söyleyen korumalara “Sürekli geliyorum. Beni tanıyorsunuz. Yardımcı olamaz mısınız?” deyince korumadan sağ kulağına tokat yedi. Diğer korumalar da Öztemir’e vurmaya başladı. Bunun üzerine arkadaşıyla hastaneye giden Öztemir rapor alarak Beşiktaş Polis Merkezi’ne gidip şikayetçi oldu. İfadeleri alınan korumalar Süleyman Karslı ve Gökçe Gökduman suçlamaları reddetti.

BAYKAL'A İSKELEDE DAYAK    

Bu olaydan sonra 1 Temmuz gecesi 02.40’ta iddiaya göre Derya Baykal’ın oğlu Edip Mert Baykal ile iki arkadaşı eğlenmek için aynı mekana gitti. Baykal bir ara iskeledeki merdivenlere oturdu. Bu sırada iki korumanın “Burada oturmak yasak. Buradan kalkın” demesi üzerine Baykal, “İki dakika oturalım kalkacağız” dedi. Ancak korumalardan biri Baykal’ın kolundan tutup yumruk attı. Baykal’ın arkadaşı Berk Kutay da burnuna bir yumruk yedi. Hastaneye giderek tedavi olan Baykal ve arkadaşı şikayetçi oldu. Korumalardan Hasan Konur suçlamaları reddetti. Konur hakkında “kasten yaralama”dan soruşturma açıldı.

Olay sırasında Cenk Yerlici’nin burnunun kırıldığı öğrenildi. Kavga sonrası bodyguardlar tarafından dışarı atılan Baykal ve arkadaşları karakola giderek şikayetçi oldu.

YANLARINA BIRAKMAYACAĞIM

Oğlunun başına gelen olayın peşini bırakmayacağını belirten Derya Baykal, “Mert’in ne kadar efendi olduğunu herkes bilir. Yaşanan olaya çok üzüldüm. Çocuğum düğününe yüzünde bantlarla gitmek zorunda kaldı. Tabii bu olay böyle bitmeyecek. Ortada bir şey yokken çocuklara o kadar fena saldırmışlar ki, bunu onların yanına bırakmayacağım. Davacı olacağız” diyerek duruma tepki gösterdi.

HİLTON OTELİ'NDE EVLENDİ

Olaydan iki gün sonra da Mert Baykal, Berna Parlak ile Hilton Oteli'nde dünyaevine girdi.

Derya Baykal'ın 1976 yılında Levent Baykal ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Mert Baykal'ın düğününe Derya Baykal ve Ferhan Şensoy ile birlikte kızları Ferhan - Derya Şensoy, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Rasim Öztekin eşi Esra Öztekin, Zuhal Olcay'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü katıldı.

Düğün, yıllar önce boşanan Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ı da bir araya getirdi.

Baykal'ın Ferhan Şensoy ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Derya Şensoy, düğün gecesi çekilen fotoğrafları Twitter'da takipçileriyle paylaştı.

PARDON FİLMİNİ YÖNETTİ

Mert Baykal, Bilgi Üniversitesi Sinema -TV Bölümü'nde 1 yıl okuduktan sonra ABD'de George Mason Üniversitesi Sinema TV Bölümü'nü bitirdi. Baykal, yönetmenliğini üstlendiği Pardon adlı sinema filmiyle tanınıyor. Bu filmde Ferhan Şensoy ve Rasim Öztekin de rol almıştı.

Baykal'ın Zihin Açıklığı adlı bir film şirketi var. Mert Baykal'ın hayatını birleştirdiği Berna Parlak, 1978 doğumlu. Propaganda ve Romantik gibi filmlerde kamera arkasında çalıştı.  

 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!