Düğün temasına göre davetiye modelleri

Güncelleme Tarihi:

Düğün temasına göre davetiye modelleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2016 15:53

Düğün davetiyesi konuklarınıza düğününüz ile ilgili ilk ipucunu verdiğiniz çağrı olarak tanımlanabilir. Davetiye düğün mekanı ve zamanı gibi bilgileri taşımaktan öte, misafirlerinizin nasıl bir düğüne katılacakları hakkında da ilk izlenimleri veriyor.

Haberin Devamı

Davetiye katalogları arasında bulunan yüzlerce model arasından seçim yapmak herkes için kolay olmayabilir. Bu sebeple, eğlenceli fakat bir o kadar da yorucu olabilen davetiye seçimi sürecinde düğün temenızı baz almanız işleri daha kolay hale getirecektir. Nasıl bir düğün yapmaya karar verdiniz? Kır düğünü, vintage temalı ya da plaj düğünü… Karar verdiğiniz veya karar vereceğiniz düğün temalarına uygun davetiye modellerini sizler için seçtik.

KIR DÜĞÜNÜ TEMALI DAVETİYE MODELLERİ

Düğün teması tercihinizi kır düğününden yana kullandıysanız, davetiye seçiminizde doğadan ilham alabilirsiniz. Kır düğünü temasının olmazsa olmazı rengarenk çiçek desenleri konuklarınıza kır düğünü ile ilgili ilk ipucunu verecektir.

 

 

Haberin Devamı

VİNTAGE ESİNTİLİ DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Romantik bir düğün yapmayı düşünüyorsanız, vintage temalı bir düğün tam da size göre olabilir. Geçmişe duyulan özlemi, modern detaylar ile birleştirerek son derece romantik ve şık bir vintage düğün gerçekleştirebilirsiniz. Vintage rüzgarları esen düğünlerde kilit parça olarak dantel detaylar yer alıyor.

 

 

PLAJ DÜĞÜNÜ TEMASINA UYGUN DAVETİYELER

Deniz kenarında bir yaz düğünü hayal ediyorsanız, plaj teması uygun bir seçim olacaktır. Denizcilik motifleri bulunan davetiyelerden, deniz kabukları ve deniz yıldızlarına kadar pek çok keyifli davetiye tasarımı sizi bekliyor olacaktır.

 

 

dugunmevsimi.com tarafından hazırlanmıştır. 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!