Düğün provası gibi yaş günü

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan ve ölümüyle ardında yaklaşık 4 milyar dolarlık servet bırakan Faruk Yalçın’ın kızı Süreyya Yalçın’ın, sevgilisi Tugay Gökkaya ile ‘ön balayı’ tadındaki tatili bitmek bilmiyor.

Haberin Devamı

Kış ortasında Miami’ye gidip yaz tatili yapan ve Türkiye’ye geçtiğimiz ay dönen sevgililer, İstanbul gecelerinin tozunu attıktan sonra soluğu Kıbrıs’ta aldı.
İkili geçen hafta sonu da Cratos Premium Hotel’de sahne alan Ziynet Sali’nin şarkıları eşliğinde doğum günü kutlaması yaptı. Gökkaya’nın yeni yaşını kutladığı gecede birlikte pasta kesip dans eden ve Sali’yle kadeh kaldıran sevgililer, düğün provası yapar gibiydi...

Önden kışlık arkadan yazlık

Gündüzlerin sıcak, gecelerin ise soğuk geçtiği, yazla kışı bir arada yaşadığımız şu günlerde herkes ne giyeceğini şaşırdı. İstanbul sosyal hayatının en güzel ve en şık isimlerinden Elif Dürüst de önden bakıldığında kışlık, arkadan bakıldığında ise sırtını tamamen açıkta bırakan hırkasıyla iki mevsimi bir arada yaşayan İstanbul’a uyum sağladı...

Haberin Devamı

Sarayda düğün Reina’da eğlence

Çırağan Sarayı’nda üç gün üç gece süren görkemli bir törenle evlenen Hint milyarder Lakshmi Mittal’in yeğeni Vartika Mittal ile Utsav Goenka, düğün stresini Reina’da eğlenerek attı. Mekâna bayıldıklarını söyleyen çift, Mehmet Koçarslan ve Ali Ünal’ı da tebrik etti.

Cengiz’in Işık’ı

Bu yıl ilk mezunlarını verecek olan FMV Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde düzenlenen Işıklı Moda Günleri, ödül töreniyle sona erdi. Törende Cengiz Abazoğlu ‘Yılın En İyi Houte Couture Tasarımcısı’, Hakan Yıldırım da ‘En İyi Moda Tasarımcısı’ ödülüne layık görüldü. Bu arada Kelebek’teki köşe komşum Melis Alphan da ‘En İyi Moda Editörü’ kategorisinde ödül aldı.

Bu akşam sahnede

Dünyaca ünlü Türk piyanist ve besteci Fahir Atakoğlu, konser vermek üzere Türkiye’ye geldi. Bu akşam Indigo’da konser verecek olan Atakoğlu’na sahnede Grammy ödüllü vurmalı çalgılar virtüözü Horacio ‘El Negro’ Hernandez ile Kanadalı efsanevi bas’çı Alain Caron da eşlik edecek.

Yazarın Tüm Yazıları