İnce dudaklar kader değil

Güncelleme Tarihi:

İnce dudaklar kader değil
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 21:58

Dudakları istediği gibi olmayan kadınlar, dudak dolgunlaştırma işlemlerine başvurmaktadırlar. Peki, bu işlem nasıl gerçekleştirilir? İşte cevabı…

Haberin Devamı

Estetik, daha güzel bir görünüme kavuşmak ve çeşitli problemleri gidermek amacıyla vücudun çeşitli bölümlerinde gerçekleştirilen uygulamalar ve yapılan değişiklikleri kapsayan prosedür ve operasyonlara verilen isimdir. Estetik içerisinde cerrahi ve medikal olarak iki bölüm bulunmaktadır. Cerrahi işlemler daha ciddi ve büyük değişim gerektiren işlemler için kullanılırken, medikal estetik ise daha çok yüzeysel ve cerrahi işlem gerektirmeyen operasyonlar için kullanılmaktadır.

İnce dudaklar kader değil

Dudak dolgunlaştırma hakkında

Birçok kadın dudakları istedikleri, hayal ettikleri gibi olmadığı için veya istedikleri dudak yapısına ulaşamadıkları için dudaklarından memnun değildir. Dudaklarının kalın olmasından şikâyetçi olan kadınlar olduğu gibi, dudaklarının daha dolgun olmasını isteyenler de mevcuttur. Bu tip şikâyetlerin giderilmesi için çok farklı yöntemler vardır. Çeşitli dudak dolgunlaştırıcı kozmetik ve bitkisel ürünler, yöntemler kullanarak bu isteği yerine getirebilmek belirli bir ölçüde mümkündür. Ancak bu yöntemleri yeterli bulmayanlar ve kalıcı bir çözüm isteyenler ise estetik tıp yoluna başvurmaktadırlar. Medikal Estetiğin uyguladığı bir işlem olan dudak dolgunlaştırma işlemi ile kişi, dudağının istediği bölümünü öne çıkarma şansına sahiptir. Dudak estetik çözümü olarak dermal dudak dolgu malzemelerinin dudak içerisine enjekte edilmesi en etkili yöntemdir. Bu işlem bazen dudak dokusuna bazen de dudağın kenarlarına uygulanmaktadır. Bu dolgular genellikle kalıcı olarak yapılabildiği gibi geçici dudak dolgusu olarak da uygulanabilmektedir. Bu dolguların medikal olarak kanıtlanmış herhangi bir zararı bulunmamakla beraber, güvenilir bir klinikte bu işlem rahatlıkla gerçekleştirilebilmektedir. 

BAKMADAN GEÇME!