GeriSeyahat Dubai vize istiyor mu? (Vize başvurusu)
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Dubai vize istiyor mu? (Vize başvurusu)

Dubai vize istiyor mu? (Vize başvurusu)

Dubai'ye gidecek Türk vatandaşlarının vize başvurusunda bulunması gerekiyor mu? Peki Dubai vizesi için gerekli evrak ve şartlar nedir?

Dubai, yeşil ve diplomatik pasaportlar haricinde Türk vatandaşlarından vize talep eden ülkeler arasında. Ama vize alaması daha kolay. Hava yolları aracılığıyla Dubai vizesi için başvurunuzu yapabilirsiniz. Türk Hava Yolları, Fly Dubai, Pegasus, Etihad Hava Yolları ve Air Arabia gibi firmalar vize işlemlerine aracılık ediyor. 

Dubai vizesi almak için gerekli evraklar ve şartlar

Vizenin sistem girişi yapıldığı gün itibari ile 3 iş günü (72 saat) sonunda olumlu ya da olumsuz değerlendirilmeyle sonuçlanır. 

Dubai vize istiyor mu (Vize başvurusu)

Dubai vize istiyor mu (Vize başvurusu)

Dubai vizesi geçerliliği vize onaylandığı gün itibari ile 58 gündür. 58 gün içinde yolcu Dubai’ye giriş yapmalıdır.  Transit geçiş yapacak olanlar 96 saatlik vize alabilirler. 

Yolcunun BAE’ye ( Birleşik Arap Emirlikleri ) giriş yaptığı tarih itibari ile 29 gün sonunda ülkeden çıkması zorunludur. 

Dubai vize istiyor mu (Vize başvurusu)

Dubai vize bedeli 115 Usd'dır.

Ayrıca Dubai’ye giriş yapmadan önce Dubai polisine vize onay sayfanızı göstermek zorundasınız. Seyahatten önce çıktısını alıp pasaportunuzun arasında saklayabilirsiniz.

 

 

False