Dubai’de aşk provası

Kaan Sert, adı Alara Koçibey’le aşk dedikodularına karışınca, ailesi tarafından apar topar askere gönderilmişti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz ay terhis olan 29 yaşındaki Sert, kendisinden 6 yaş büyük olan Selin İmer’le flört etmeye başladı. Kaan Sert, amcası Yurdal Sert ve eşi Ivana Sert sayesinde tanıştığı İmer’le geçtiğimiz hafta sonunu Armani Otel Dubai’de geçirdi. Henüz birbirlerini tanıma aşamasında olan ikili, gündüzleri deniz ve güneşin tadını çıkarırken, geceleri ise Armani Club’da dans edip eğlendi.

Evlilik sinyalleri

Batu Aksoy ve Neslişah Alkoçlar, evlilikleri daha birinci yılını doldurmadan boşanmıştı. Hem Aksoy hem de Alkoçlar ayrılığın ardından yeni aşklara yelken açtı. Aksoy, Murat Cevahir’le yaşadığı aşkla adını duyuran Zeynep Okul’la flört etmeye başladı. Herkesin ayrılacakları gözüyle baktığı genç sevgililer, evlilik planları yapmaya başladı. Okul, geçtiğimiz ay Batu Aksoy’un kuzeninin düğününe katılmış ve Aksoy Ailesi’yle tanışmıştı.

Haberin Devamı

Monte Carlo’da tatlı hayat

Demirbank’ın eski sahibi Halit Cıngıllıoğlu, 2000 yılında yaşanan ekonomik krizde bankasını kaybetmişti. Kardeşleriyle de sorunlar yaşayan ve sonrasında Belçika’ya yerleşen Cıngıllıoğlu’nu geçtiğimiz hafta sonu Monte Carlo’nun dünyaca ünlü oteli Otel De Paris’de gördüm.
Diğer banka sahipleri gibi hapse girmemek için verdiği hukuk mücadelesini kazanan ve Avrupa’da bankacılık yapmaya başlayan Halit Bey, eski günlerine dönmüş görünüyordu.
Türkiye’ye gelip hem kardeşleriyle barışmak hem de yeniden Türk bankacılık sektöründe söz sahibi olmak isteyen Cıngıllıoğlu, şarap eşliğinde güzel havanın tadını çıkarıyordu.

Sanata ev sahipliği yapıyorlar

Akkök Holding’in ortaklarından Raif Dinçkök ile eşi Esra Dinçkök, geçtiğimiz aylarda ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Yeniden bir araya gelen çift, eski mutlu günlerine döndü. İşleri de aksatmayan Dinçkökler, şu sıralar Akmerkez’de “Sanat Akmerkez’de 7” adlı sergiye ev sahipliği yapıyor. Sabri Berkel, Abidin Elderoğlu, Adnan Çoker ve Mustafa Ata’nın eserlerinin yer aldığı karma sergi, 18 Mayıs’a kadar açık olacak.

İlk mağaza

Moda markası Ralph Lauren, Türkiye’deki ilk çocuk bölümünü İstinye Park’ta açtı. Açılış, sosyal hayatın ünlü isimlerini bir araya getirdi. Davetliler Ralph Lauren koleksiyonlarını incelerken, çocukları da onlar için hazırlanan etkinliklerle keyifli bir gün geçirdi.

Haberin Devamı

Erken doğan bebekleri yaşatalım

Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği, üyelerini basınla tanıştırmak ve derneğe katkı sağlamak amacıyla The Hause Otel Nişantaşı’nda bir çay daveti verdi. Er-Do-Der Yönetim Kurulu Başkanı Canan Göztepe’nin derneğin amacını anlattığı davette Başkan Yardımcısı Dr. Sadiye Eren de erken doğan bebeklerle ilgili bilimsel verileri konuklarla paylaştı.

Yazarın Tüm Yazıları