Dualar şehitlere

Güncelleme Tarihi:

Dualar şehitlere
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 10:56

Dualar şehitlere

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ŞEHİTLERİ Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yılı dolayısıyla Kepez ilçesinde aynı anda 158 camide mevlit okundu.

Mevlit programı, Kepez Belediyesi ve İlçe Müftülüğü işbirliği ile gerçekleştirildi. Cuma namazı öncesi ilçedeki camilerin tamamında Çanakkale şehitleri ve tüm şehitlerin ruhları için Kuran'ı Kerim okundu ve dua edildi. Kepez Belediyesi, mevlit programından sonra camilerden çıkan cemaate lokum ikram etti.

Alanyalılar Camii'ndeki mevlit programına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Başta Çanakkale Şehitlerimiz olmak üzere bu ülkenin ebediyen Müslüman Türk yurdu olması noktasında en değerli varlığı olan canından vazgeçen aziz şehitlerimizin ruhu şad, mekânları cennet olsun" dedi.

Değişik zamanlarda ve çeşitli vesilelerle ilçedeki tüm camilerde mevlit okuttuklarını anımsatan Tütüncü, “Hem Çanakkale şehitlerimizi andık hem de bütün şehitlerimizin ruhlarına Fatihalar okuduk. Ülkemizin birliği, dirliği, kardeşliği için dualar ettik" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!