DTSO İle Vakıf Bank Arasında Protokol İmzalandı

Güncelleme Tarihi:

DTSO İle Vakıf Bank Arasında Protokol İmzalandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2015 12:07

DTSO İLE VAKIF BANK ARASINDA KREDİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Vakıf Bank Düzce Şubesi arasında kredi protokolü imzalandı.
İmza törenine DTSO Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Gökçe ve Vakıf Bank Düzce Şube Müdürü Ender Odabaş katıldı. İmzalanan protokol hakkında konuşan DTSO Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu, "Söz konusu protokoller ile üyelerimize, hep daha iyi koşullarda kredi sağlama imkanını sunmaya çalışıyoruz. Reel sektör ve finans sektörünün birlikteliğinin önemine inanıyoruz. Reel sektör, önüne bakmayı ve geleceğini yeni yatırımlarla, yeni hamlelerle şekillendirmeyi arzu ediyor ve finansman teminindeki güvence öne çıkıyor. Bu kapsamda banka, sanayi ve ekonomi üçgeninin Türkiye açısından değerlendirilmesinin ve işbirliklerinin önemine dikkatlerinizi çekmek isterim. Türkiye’nin kalkınmasının yolu üretimden geçiyor. Bu yolda atılan her adım, Türkiye’yi hedeflerine daha sorunsuz ulaştıracaktır. Protokolün üyelerimiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve değerli Vakıf Bank yetkililerine, verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Vakıf Bank Düzce Şube Müdürü Ender Odabaş ise, “Sizlerle işbirliğimizi yeni alanlara taşımak bankamız için ayrıca önem taşıyor. Vakıf Bank olarak diğer illerimizde olduğu gibi, Düzce ilimizde de girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın yanındayız. Bizlere emanet edilen tüm finansal kaynakları en uygun ödeme koşulları ve düşük faiz oranlarıyla sizlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
Vakıf Bank ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol kapsamında, oda üyesi firmalara uygun faiz oranı ve ödeme koşullarıyla kredi seçenekleri sunulacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!