DTO'nun yeni patronu Erdoğan: "Her sektörle bir araya gelip sinerji oluşturacağız"

Güncelleme Tarihi:

DTOnun yeni patronu Erdoğan: Her sektörle bir araya gelip sinerji oluşturacağız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2016 14:20

DTO'nun yeni patronu Erdoğan: "Her sektörle bir araya gelip sinerji oluşturacağız"

Haberin Devamı

DENİZLİ Ticaret Odası (DTO) Başkanlığı'na seçilen Uğur Erdoğan, kentte tüm sektörlerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve üniversiteyle ilişkileri genişleterek kent için ortak bir sinerji oluşturmak istediklerini söyledi.
Denizli Ticaret Odası'nın eski Başkanı Necdet Özer, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında ağustos ayında tutuklandı. Odanın yönetim kurulu ise geçen hafta meslek komitesi toplantılarına yasal sınırlar içerisinde katılmadığı gerekçesiyle, Özer'in başkanlık ve Yönetim Kurulu üyeliğini düşürdü. Ayrıca Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Haybat'ın da üyeliği düşürüldü. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu, dün (çarşamba) yaptığı toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na oy birliğiyle Uğur Erdoğan'ın getirilmesini kararlaştırdı. Denizli Ticaret Odası Başkanlığı'na seçilen Uğur Erdoğan, bugün tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya Erdoğan'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı İmran Eraslan ile yönetim kurulu üyeleri Fatih Koçer, Ramazan Çelikkol, Ali İrimağzı, Mesut Yılmaz, Kemal Tuncer, Ferruh Dalkılıç ve Hikmet Alpaslan da katıldı.
Kendisini başkanlık görevini layık gördükleri için yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Uğur Erdoğan, "Ticaret Odası, Denizli'nin en büyük odalarından biridir. Odamızdaki meslek komitelerimiz, meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çeşitli sektörlerle ilgili çalışmalar gerçekleştireceğiz ve bunları her geçen gün yoğunlaştıracağız. Yurtiçi, yurtdışı fuar ve iş gezilerini artıracağız" dedi.
Basınla sürekli temas halinde olacaklarını ve istişareler gerçekleştireceklerini dile getiren Erdoğan, "Sivil toplum kuruluşları, özel sektör, üniversite ve Teknokent ile de ilişkilerimizi artıracağız. Sanayici, işadamları ve tüm sektör temsilcileriyle bir araya gelip bir sinerji oluşturma gayreti içinde olacağız" diye konuştu.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!