DTO'nun hedef pazarı İran ve Kuzey Afrika

Güncelleme Tarihi:

DTOnun hedef pazarı İran ve Kuzey Afrika
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 12:36

DTO'nun hedef pazarı İran ve Kuzey Afrika

Haberin Devamı

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak'ı ziyaret eden Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, kente yerli ve yabancı yatırımcı çekebilmek için çalışmalar yürüttüklerini belirterek bu kapsamda hedef pazar olarak İran ve Kuzey Afrika ülkelerini belirlediklerini söyledi.
DTO Başkanı Uğur Erdoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti. DTO'nun 16 bin üyesiyle kent ekonomisine ve ticaretine katkı sağlamaya devam ettiğini ve bu kapsamda yeni pazarlara yöneldiklerini aktaran Başkan Erdoğan, "İlimize yerli ve yabancı yatırımcı çekmek istiyoruz. Bu kapsamda ilk olarak İran, Cezayir, Fas ve Afrika ülkelerini hedef pazar olarak belirledik. Bu ülkelerde ikili görüşmeler yaparak, şehrimizin ekonomisine katkı sağmayı hedefliyoruz" dedi.
Denizli'nin girişimci bir ruha sahip olduğunu ifade eden Vali Altıparmak da, "Denizli, birlikteliği sayesinde güzel çalışmalara imza atmış ve bundan sonra da atmaya devam edecek. Kamu ve sivil toplum kuruluşları işbirliğini daha da arttırmamız gerekiyor. Denizli Ticaret Odası'nın ortak paydamız olan şehrin kalkınması için yeni hedef pazarlar belirlemesi ve bu yönde çalışması il ve ülke ekonomisi için önemlidir" diye konuştu.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!