DTO'dan işadamlarına Dubai çağrısı

Güncelleme Tarihi:

DTOdan işadamlarına Dubai çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 14:16

DTO'dan işadamlarına Dubai çağrısı

Haberin Devamı

DENİZLİ Ticaret Odası (DTO) heyeti, 120'nin üzerinde ülkeden 500 firmanın katıldığı dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarlarından Gullfood'a katılmak üzere Dubai'ye gidip inceleme ve ticari temaslara başladı. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Denizlili üreticilere çağrıda bulunarak, Dubai'nin satın aldığı ürünleri bölgedeki birçok ülkeye de göndermesi özelliğiyle önemli bir pazar olduğunu söyledi.
DTO, Dubai'de düzenlenen ve Dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarlarından biri durumundaki Gullfood'a 30'un üzerinde üyesiyle katılmak üzere Dubai'ye gitti. DTO heyeti, fuar merkezini gezerek farklı ülkelerin stantlarında da incelemelerde bulundu. Denizli'den fuara katılan 8 katılımcının bulunduğu Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) standını ziyaret eden DTO Başkanı Uğur Erdoğan, burada katılımcı firmaların temsilcileriyle sohbet ederek fuar hakkında bilgi aldı.
DTO Başkanı Erdoğan, 120'den fazla ülkeden toplam 500 firmanın katıldığı fuarın 100 binin üzerindeki bulunduğunu belirterek, yiyecek ve içecek sektöründe dünya ticaretinin kalbinin bu fuarda attığını ifade etti. Erdoğan, dünyanın en büyük alıcıları, pazarlamacıları ve üreticilerinin bir araya geldiği fuara ev sahipliği yapan Dubai'nin bölge ticareti konusunda bir destinasyon olduğuna dikkat çekti. Ülkenin ithal ettiği birçok ürünü bölgedeki ülkelere ihraç ettiğini dile getiren Erdoğan, Denizlili üreticilere seslenerek, Dubai'nin bu yönüyle çok önemli bir pazar olduğunu söyledi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!