DTO'dan Antalya çıkarması

Güncelleme Tarihi:

DTOdan Antalya çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2017 11:55

DTO'dan Antalya çıkarması

Haberin Devamı

DENİZLİ Ticaret Odası (DTO), Antalya'da düzenlenen 24'üncü ANFAŞ Food Product Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'na 40 kişilik bir heyetle katıldı.
DTO'nun gıda sektörünün çeşitli kollarında faaliyet gösteren 5, 6. ve 22. meslek komitelerine mensup 40 kişilik heyet, 24'üncü ANFAŞ Food Product Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'na katıldı. DTO heyeti, Antalya Expo Center'da düzenlenen fuarda stantları inceleyerek bilgi aldı, firmalarla ticari işbirliği olanakları üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.
Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarına 4 farklı ülkeden katılım sağlandığını belirten DTO Başkanı Uğur Erdoğan, "Azerbaycan, Polonya, Romanya ve Dubai başta olmak üzere 21 farklı ülkeden gelen alım heyetlerine ve 1000'in üzerinde markaya ev sahipliği yapacak olan bu fuara odamızdan 40 kişilik heyet katılım sağlamıştır. Ulusal ve uluslararası düzeyde birçok firmanın et, süt, pastacılık, su ürünleri, dondurulmuş gıda, yağlar, doğal ürünler, alkollü ve alkolsüz içecek ve gıda ambalaj ekipmanları ürünlerini sergilediği fuarın, üyelerimiz ve ülkemiz adına hayırlı olacağına inanıyorum. Bizler Denizli Ticaret Odası olarak her sektörde olduğu gibi gıda ve içecek sektörünün de güçlenmesi adına elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!