DTO'da seçimler yapıldı

Güncelleme Tarihi:

DTOda seçimler yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 11:59

DTO'da seçimler yapıldı

Haberin Devamı

DENİZLİ Ticaret Odası'nda (DTO) yapılan seçimlerde, mevcut başkan Uğur Erdoğan'ın sarı listesi, 30 komitenin tamamında birinci olarak seçimi kazandı.

Denizli'nin en fazla üyeye sahip sivil toplum örgütü DTO'da dün (pazartesi) seçim heyecanı yaşandı. 16 bin 443 üyesi bulunan DTO'da, seçime katılma kriterlerini yerine getiren 9 bin 422 üye sandık başına gitti. Komite seçimlerine mevcut başkan Uğur Erdoğan sarı listeyle girerken, başkanlığa aday olan Ahmet Er ise mavi listeyle girdi. Dün sabah erken saatlerde başlayarak gün boyu süren oy kullanma işlemi, saat 17.00'de tamamlandı ve sandıklar açıldı. Seçim sonuçlarının alınmasının ardından 30 meslek komitesinin tamamında Uğur Erdoğan'ın listesi ipi önde göğüsledi. Üyeler, oylarıyla 30 ayrı meslek komitesinde yer alacak isimler ile 76 kişilik Denizli Ticaret Odası Meclisi'ni belirledi. Meclis üyeleri ise, 11 kişilik yönetim kurulu ile meclis başkanını seçecek.

Komitelerdeki seçimi kazanan DTO Başkanı Uğur Erdoğan, "Seçimin kaybedeni yok, kazananı Denizli'miz olmuştur. Çünkü bizim varoluş nedenimiz olan üyelerimizin çok ciddi anlamda desteğini aldık. 30 komitemiz vardı, bu komitelerin tamamında üyelerimiz bizim göreve devam etmemiz noktasında irade ortaya koydu. Biz de bu görev sorumluluğun ne olduğunu çok iyi biliyoruz. İnşallah bu süreçten sonra da tüm sektörlerimize tüm ekibimizle beraber hizmet etmeye devam edeceğiz. Kazanan Denizli olmuştur" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!