Drogba'ya müthiş teklif

Güncelleme Tarihi:

Drogbaya müthiş teklif
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 16:26

İngiliz basını, Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun, golleri ve asistleriyle takıma büyük katkı yapan Didier Drogba'nın bir yıl daha futbolu devam etmesini istediğini yazdı.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Ligi lideri Chelsea, evinde karşılaştığı Tottenham'ı 3-0 yenerken, 1 gol atıp 1 asist yapan Didier Drogba, sahanın yıldızı oldu. Geçtiğimiz 1.5 sezonda Galatasaray forması giyen Drogba, bugün tüm İngiliz basınının manşetlerinde yer aldı.

Daily Star birinci sayfadan "Didi hala zirvede" sürmanşetini atarken, yüksek tirajlı The Sun da sürmanşetini Drogba'ya ayırdı ve, "Gene Didier Drogba" dedi. The Sun'ın spor sayfasında da, "Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Drogba'nın bir yıl daha kalmasını istiyor" ifadesi kullanıldı.

36 yaşındaki futbolcunun bir yıllık sözleşme imzaladığına dikkat çeken gazete, Mourinho'nun, "Drogba'nın Chelsea'de son yılı mı?" sorusuna şu yanıtı verdiğini yazdı:
"Bilmiyorum. O karar vermeli. Ben kalmasını istiyorum ama futbolu ne zaman bırakacağına o karar verir. Bu özel bir şey."

Haberin Devamı

Daily Star gazetesi de Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun, Drogba'nın bir yıl daha futbola devam etmesini istediğini yazdı.

Yüksek tirajlı gazetelerden Daily Mail ise, "Yaşlı Drogba'da hayat var" manşetiyle, tecrübeli futbolcunun bir yıl daha Chelsea'de kalabileceğini ifade etti.

5 GOL ATTI, 2 ASİST YAPTI

Bu sezon Chelsea formasını 17 resmi maçta giyen Drogba, 5 gol attı, 2 de asist yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!