Drogba nerede gol orada

Güncelleme Tarihi:

Drogba nerede gol orada
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2013 23:18

Attığı gollerle Cimbom’u sırtlayan Fildişili savunmada da formda(!)

Haberin Devamı

SÜPER LİG'İN 10 OLAYI

Galatasaray’ın önceki hafta Çaykur Rizespor maçında yediği golün kornerini hazırlayan yıldız oyuncu, Akhisar’ın attığı ilk golde de ofsaytı bozan isim oldu.

1- G.SARAY’DA bu sezon belki de iyi giden tek şey Didier Drogba... Ama o da bu performansı biraz abarttı. Drogba’nın, Çaykur Rize maçındaki geri pası kornere dönüşürken devamı golle sonuçlandı. Akhisar deplasmanında ise golcü oyuncu ofsaytı bozan isim oldu. Drogba sadece hücumda dursa daha iyi gibi.

2- KEŞKE OLMASAYDI

FENERBAHÇE ve Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma sonrası, önce futbolcuların kendi arasındaki tartışması, sonra da bordo mavililerin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Fenerbahçe taraftarının arasındaki gerginlik futbol severleri üzdü.

3- ROBERTO CARLOS, SİVAS’TA OTURUYOR

FUTBOLDA yabancı hoca tartışması hiç bitmiyor. Kaliteli yabancı hocalar futbolumuza büyük renk katıyor. Roberto Carlos’un Sivas’ta ikamet etmesi bile yeterli derecede iyi bir reklam değil mi? Brezilyalı’nın takımı bu hafta da kazanmayı bildi.

Haberin Devamı

4- KAYSERİSPOR SERBEST DÜŞÜŞTE

GEÇTİĞİMİZ sezon Prosinecki ile harikalar yaratan Kayserispor, bu sezon ligin dibinin hemen üzerine. Kendi sahalarında bu sezon birçok sorunla uğraşan G.Antepspor’a da kaybettiler. Golcüsüz bu kadar oluyor galiba...

5- ŞİŞMANOĞLU GELİYOR

ÖNCEKİ sezonun 2. devre golcüsü Ömer Şişmanoğlu bu sezon hiç forma şansı bulamamıştı. Bilic’in Eskişehirspor maçında şans verdiği Ömer Şişmanoğlu yine 2. yarı golünü atınca aklımıza “Şişmanoğlu geliyor, ne belalı belalı” türküsü geldi.

6- KAFAMIZA DONK ETTİ

KASIMPAŞA evinde Elazığspor’a 4-0’lık üstünlük sağlarken Hollandalı Donk 2 gol ve 1 asist yaptı. Bir savunma oyuncusu için müthiş bir maç... Ama Donk’un geçmişine bakınca bu gollerin tesadüf olmadığını görebiliyoruz.

7- GİTTİ, GİDİYOR, KALDI

BURSASPOR uzun zamandır kazanamıyordu. Krizdeki Timsah’a ilaç Karabük deplasmanından geldi. 3 puanı tek golle aldılar. Gitti, gidiyor denilen Daum ise bu galibiyet ile takımın başında kalmayı başardı.

8- 3 MAÇTA 12 GOL

ELAZIĞSPOR, Norveçli teknik adam Sollied yönetiminde gollü maçlar oynuyor. Ancak golleri hep kendi kalesinde görüyor. Son 3 maçta 12 gol yemeyi başardılar! Norveçli teknik adamın acilen Türkiye koşullarını öğrenmesi gerek...

Haberin Devamı

9- NIASSE COŞTU BİR KERE

OKUNUŞUYLA Niyaz, yazılışıyla Niasse... Senegalli golcü sezonun şu ana kadarki yıldızı. Hamza Hamzaoğlu’nun kusursuz oynayan takımı Akhisarspor golcüsünün formuyla Galatasaray gibi bir devi de alt etmeyi bildi.

10- HOŞGELDİN GEKAS

GEÇTİĞİMİZ sezon Haftanın 10 Olay’ında sürekli konuk olan Gekas’tan bu sezon ses seda çıkmamıştı. Yunanlı damat, Kayseri Erciyesspor karşısında attığı golle Konya’ya hayati değerde bir üç puan kazandırdı ve köşemize dönüş yaptı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!