Dragon festivali heyecanı başladı

Güncelleme Tarihi:

Dragon festivali heyecanı başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 18:04

Dragon festivali heyecanı başladı

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 6'ncı kez düzenlenen 2017 Mersin Dragon Festivali başladı.
Kongre ve Sergi Sarayı’nın sahilinde düzenlenen festivalin ilk gününde 34 kano kürek takımı yarıştı. Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ takımının da kürek çektiği festival, açılış konuşması ile başladı. Kaptan Seremonisi ile devam eden festivalde, yarıştan önce tek tek sahneye davet edilen takım kaptanları, yarış öncesi takımlarını motive ederken, Mersin Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı verdiği mini konserle festival alanındaki yarışmacıları ve seyircileri coşturdu.
Mersin Yelken Kulübü, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası takımları yarışlara Mersin'den katılırken, Türkiye'nin birçok şehrinden gelen takımlar da müsabakalarda mücadele etti. 16 kişilik gruplardan oluşan 34 takımın yarıştığı festivalde, kıyasıya süren mücadelelerin yanı sıra gerçekleştirilen kostüm yarışması, konserler, DJ performansları da etkinliğe renk kattı.
Türkiye genelinde birçok şehirde düzenlenen ve iki gün sürecek olan Dragon Festivali, 7 Mayıs tarihinde gerçekleşecek müsabakalarla sona erecek.

MERSİN, (DHA)
İM (AP) (FOTOĞRAF)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!