Dr. Şadi Yazıcı, Kastamonu’ya Geldi

Güncelleme Tarihi:

Dr. Şadi Yazıcı, Kastamonu’ya Geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2015 16:39

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI, DOĞANYURT VE ABANA İLÇELERİNİ ZİYARET EDEREK, SEÇİM ÇALIŞMALARINA DESTEK VERDİ.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Doğanyurt ve Abana ilçelerini ziyaret ederek, seçim çalışmalarına destek verdi.
İlk olarak Doğanyurt ilçesini ziyaret eden Dr. Şadi Yazıcı, burada AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir’in girişimleri sonucu Tuzla Belediyesi tarafından yaptırılan halı sahanın açılışına katıldı.
Açılış töreninde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediyeciliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı yıllardan itibaren insanların gözünde ve gönlünde yer edindiğine dikkat çekerek, “Biz de belediyeciliği Sayın Cumhurbaşkanımızdan öğrendik. 1994 yılında başlayan belediyecilik serüvenini şekillendirerek, yeni çağın gereklerine uygun bir şekilde daha modernize ederek, insanı merkeze oturtan ve hizmet etmeyi aşk edinen anlayışla belediyeciliği ortaya koyuyoruz ve bunu sağlamaya çalışıyoruz” dedi.
Tuzla Belediyesi olarak Anadolu’nun birçok yerine hizmet götürdüklerini ifade eden Dr. Şadi Yazıcı, “Biz, bütün bu belediyelere yapmış olduğumuz hizmetlerin bir parçasını da burada Doğanyurt Belediyemize, Doğanyurt halkına hediye etmeye çalıştık. Karınca kararınca yapılan bu hizmeti, Anadolu’daki bir çok ilçeyle beraber bir kefeye koyduğunuzda topyekun Tuzla’dan Anadolu’ya hem bir ses hem bir yürek olduk. Çok zor olan belediyecilik hizmetini yine çok zor olan az bir nüfusla da olsa az bir bütçeyle zoru başaran belediye başkanlarımıza yardım etmek için buradayız. Gerçekten bütçenin küçüklüğü ile az bir nüfusa hizmet etmenin zorluğunu başarıyorsunuz. Sizi tebrik ediyorum” diye konuştu.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığından vidanjör, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’ten kamyon ve Tuzla Belediyesi tarafından da ilçeye halı saha kazandırıldığını açıklayan Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya ise, ilçe merkezinin bin 300 nüfusa sahip olduğunu ve İller Bankası’ndan gelen parayla hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek, “Maksadımız mazeret üretmek değildir. Ağlama duvarı değiliz. Bunları bile bile hizmet etmeye talip olduk. Onun için bizim ‘ağlama ve şikayet etme’ diye bir lüksümüz yok. İmkanımız olmadığında beşeri ilişkilerimizle Tuzla Belediye Başkanımızdan olduğu gibi başka belediyelerden aldığımız destekle hizmet etmenin gururunu, şerefini yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
“HAKKIMIZDA ÇIKAN DEDİKODULARA İTİBAR ETMEYİN”
Meşakkatli ve uzun bir yoldan gelerek Doğanyurt ilçesine ulaştıklarını açıklayan AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir de, “Tuzla’nın mimarı olan değerli belediye başkanımız, imkanları olmadığı için yapmakta güçlük çeken küçük belediyelere yaptığı yardımlar neticesinde Doğanyurt ilçemize de halı saha kazandırmıştır. Tuzla Belediye Başkanımız, bizleri kırmayarak yapmış olduğu destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Kastamonu’da yaklaşık 3 aylık bir süreçte ilçelerde çok fazla bulunduklarını söyleyen Murat Demir, “Yolları adeta ezberledik. Ama iyi ki de bu süreçte Kastamonu’da olduk. Milletvekilliği aday adaylığı vesile olmasaydı ilçelerin birçoğuna gidemiyorduk. Kendimizi ve arkadaşlarımızı, ilçelerimize giderek tanıttık. AK belediyeciliğin ve AK Parti teşkilatlarının yapmış olduğu çalışmaları anlatmaya gerek yok. Türkiye’de bunun çok fazlaca örnekleri mevcut” diye konuştu.
Hakkında çıkan dedikodulara itibar edilmemesini isteyen Murat Demir, şöyle konuştu: “Kastamonu’da bulunduğum süreç içerisinde yaptığım açıklamalarım yanlış anlaşılmış olabilir. Biz, aday adayı olduktan sonra defalarca İl Başkanımızla, belediye başkanlarımızla, teşkilatlarımızla görüştük. Öncelikle ben, AK Partiliyim hem de yürekten AK Partiliyim. Bu bölgede aday olamamamız, bizim için bir sıkıntı olmadığını söylemek istiyorum. Çünkü AK Partiyi gerçekten yüreğinde taşıyan insanlar, partisine hiçbir şekilde küsmez. Bu yüzden en iyi şekilde çalışacağımızdan herkesin emin olmasını isterim. Bende, bu çalışacaklardan bir tanesiyim. Biz, Kastamonu’dan ayrılmış değiliz, yine geleceğiz, her zaman geleceğiz. İlimizde, teşkilatlarımıza gereken her türlü desteği her zaman vereceğiz. Amacımız, Kastamonu’da AK Parti’nin güçlü bir şekilde çıkmasından yana olacaktır. Bu anlamda benim nasıl bir AK Partili olduğumu ve partime ne kadar bağlı olduğumu görmüş olacaklardır. Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Çünkü bazı mesnetsiz dedikodular çıkıyor, bunlar kulağımıza kadar geliyor. Bunlara, itibar edilmemesini istiyorum”
AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Halil Uluay ise, Doğanyurt ilçesine kazandırılan halı saha için teşekkür etti.
Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesildi. Halı sahanın açılış kurdelesini ise, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Halil Uluay, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ve AK Parti Doğanyurt İlçe Başkanı Hüseyin Yavuz yaptı.
Açılış sonrası ayağında top sektiren Dr. Şadi Yazıcı, davetlilerden alkış topladı.
Daha sonra Dr. Şadi Yazıcı ve beraberindekiler, Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar’ın misafiri olarak Abana ilçesine giderek, geceyi burada geçirdi. Doğanyurt ve Abana’da çeşitli esnaf ve vatandaşlara ziyarette de bulunan Dr. Şadi Yazıcı, Kastamonu’da Cuma namazını kıldıktan sonra İstanbul’da gitmek üzere şehirden ayrıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!