DP’nin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener

Güncelleme Tarihi:

DP’nin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 13:05

DP’nin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener

Haberin Devamı

DEMOKRAT Parti, Cumhurbaşkanlığı yarışında İYİ Parti Genel Başkanı cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’i destekleme kararı aldı. DP İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler, yarın (Cuma) saat 13.00’te partililerle birlikte toplu olarak imza vermek için Konak İlçe Seçim Kurulu’na başvuracak.

Demokrat Parti (DP)  İzmir İl Başkanlığı, 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için imza kampanyası başlattı. Parti, 4 Mayıs Cuma günü başlayıp 9 Mayıs Çarşamba günü sona erecek olan imza kampanyasına, geniş bir katılımla destek verilmesi için bütün il ve ilçe teşkilatlarına talimat verdi. Kampanya için ilk imzalar, yarın (cuma) atılacak. DP İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler, Akşener için yarın teşkilatı ile birlikte Konak İlçe Seçim Kurulu’na gidecek. Partililer, saat 13.00’te, il binasından toplu olarak hareket edecek. Dökmeciler, “Cumhurbaşkanı adayımız sayın Meral Akşener için, 04-09 Mayıs tarihleri arasında imzalarını vermeli. Vatandaşlarımızı, bağlı bulundukları ilçe seçim kurullarına başvurmaya davet ediyoruz" dedi.

Dökmeciler, "Demokrat seçmenlerin, sayın Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener'in adaylığı için imza vermesine yönelik yürütülecek kampanya, sosyal medya üzerinden de aktif şekilde yapılacak. İnanıyorum ki Demokrat Parti olarak İzmirli demokratlar Cumhurbaşkanı adayımıza herkesten daha çok sahip çıkacak. Herkesi, üstünlerin adaleti için değil adaletin üstünlüğü için herkes imza vermeli" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!