Down Sendromlu İbrahim Ertepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Dua Etti

Güncelleme Tarihi:

Down Sendromlu İbrahim Ertepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Dua Etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 16:14

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ZEYTİNBURNU ZİYARETLERİ SIRASINDA ÖZEL OLARAK İLGİLENDİĞİ DOWN SENDROMLU İBRAHİM ERTEPE, ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ’NİN ENGELLİLER İÇİN DÜZENLEDİĞİ FARKINDALIK PROGRAMINDA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DUA ETTİ.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zeytinburnu ziyaretleri sırasında özel olarak ilgilendiği Down Sendromlu İbrahim Ertepe, Zeytinburnu Belediyesi’nin engelliler için düzenlediği farkındalık programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dua etti.
Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi’nin (AKDEM) engelliler için düzenlediği programa katılan down sendromlu İbrahim Ertepe, kendisiyle özel olarak ilgilenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dua etti. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın, "Dünyadaki tüm mazlumlar için ve dünyada zulmedenlerle mücadele edenlerin başarısı için dua edecek" sözleri üzerine sahneye çıkan İbrahim Ertepe, şehitler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için dua etti.
Dua esnasında Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na da “Ben seni sevdim” diyerek seslenen Ertepe, şehit ve şehit ailelerine dua edikten sonra Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a sarıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!