Down sendromlu çocuklara temsili diploma

Güncelleme Tarihi:

Down sendromlu çocuklara temsili diploma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 10:57

Down sendromlu çocuklara temsili diploma

Haberin Devamı

BORNOVA Belediyesi, Ege Üniversitesi ve İzmir Down Sendromu Derneği’nin işbirliğiyle müzik eğitimi alan Down Sendromlu çocuklar temsili diploma almanın ve kep törenine katılmanın mutluluğunu yaşadı.

Down sendromlu çocuklar, Bornova Belelediyesi, Ege Üniversitesi ve İzmir Down Sendromu Derneği’nin işbirliğiyle müzik eğitimi aldı. Ege Üniversitesi Devlet Türk Musıkisi Konservatuvarı’ndaki müzik eğitimine, 19 down sendromlu çocuk katıldı. Konservatuvar öğretim üyeleri çocuklara müzik aletlerini tanıtıp ritim eğitimi verdi. Etkinliğin sonunda Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın yanısıra Ege Üniversitesi Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Hakan Cevher, Müdür Yardımcısı Dr. Zeynel Demir, Araştırma Görevlisi Onurcan Kaya, Konservatuvar öğrencileri ve ailelerin katılımıyla temsili diploma töreni düzenlendi. İki gün boyunca müzik enstrümanlarıyla diledikleri gibi vakit geçirip müziğin ritmine ayak uyduran çocuklar, keplerini havaya fırlatmanın mutluluğunu da yaşadı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da diploma törenine katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu. Başkan Atila, “Bu etkinlik çocuklarımızı olduğu kadar bizi de mutlu etti. Onlara eğitim veren hocalarımıza teşekkür ediyorum. Özel kardeşlerimiz bizim için çok önemli. Onlar için, onlarla birlikte etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!