Down Sendromlu çocuklara özel programı

Güncelleme Tarihi:

Down Sendromlu çocuklara özel programı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 11:28

Down Sendromlu çocuklara özel programı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Mehmet Işıtan Eğitim Uygulamalı okulunda düzenlenen programa Vali Mehme İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı  öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. 
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye tarafından organize edilen program mehter takımının gösterisiyle başladı. Down Sendromlu çocuklarla bir araya gelen Vali Haktankaçmaz ile Belediye Başkanı Saygılı  bayramını kutlayarak öğrencilere hediye vererek yakından ilgilendi. Yoğun katılımın yoğun olduğu etkinlikte, down sendromlu çocuklar doyasıyla eğlendi. Aileleri ile birlikte etkinliğe katılan öğrenciler renkli görüntüler oluştururdu. Aileler, etkinliği düzenleyen protokol üyelerine teşekkür etti. 
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise konuşmasında, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını down sendromlu çocuklarımızla birlikte kutladık. Katılım gösteren down sendromlu çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!