GeriSeyahat Dövmeleri başına dert oldu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Dövmeleri başına dert oldu

Dövmeleri başına dert oldu

Tuğçe Kazaz, dövmeleri nedeniyle Dilek Hanif’in Paris’teki defilesinde sadece bir kıyafet giyebildi.

Tuğçe Kazaz'ın en sıcak pozları / Foto Galeri

 

Ünlülerin dövmeleri / Foto Galeri

 

Modellik kariyerini yurtdışında sürdüren Tuğçe Kazaz’ın tüm vücudunu kaplayan dövmeleri Dilek Hanif’in Paris Couture Haftası’ndaki defilesinde sorun oldu.

Defilede başlangıçta üç kıyafeti tanıtması planlanan Tuğçe Kazaz’a provada dövmeleri kötü bir görüntüye neden olunca sadece tek bir kıyafet giydirildiği ortaya çıktı.

 

Kazaz, Hanif’in 27 Ocak’ta Hotel de Crillon’daki görkemli defilesinde Osmanlı esintileri taşıyan kristal cepkenli ipek bir tuvaletle podyuma çıktı. Güzelliğiyle dünyaca ünlü top modeller arasında bile bütün dikkatleri üzerine toplamayı başaran Kazaz’ın oldukça uzun ve omuzları da kapatılan tek bir kıyafetle yürümesi dikkat çekti.

 

MİNİ ETEK GİYMEDİ

 

Özellikle sırtında ve omuzlarındaki dövmelerin sorun olduğu ifade edilen Kazaz’a açık elbise ve hatta bacaklarındaki dövmeler nedeniyle de mini etek bile giydirilmediği öğrenildi.

Hanif’in defilesinin stil danışmanı Barbara Baumel’in, beyaz ve açık tenli modellerden oluşan defilenin kadrosunda Kazaz’a Osmanlı romantizmini podyumda bozacak sert dövmeleri nedeniyle sadece tek kıyafet giydirilmesini istediği belirtildi.

300 kişinin izlediği ve 20 yabancı modelin podyuma çıktığı defilede tek kıyafet tanıtmasına rağmen bir tek Kazaz alkışlandı.

 

DİĞER HABERLER

  

  

  

 

False