Douglao gol atıyor ama

Güncelleme Tarihi:

Douglao gol atıyor ama
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 13:09

AKHİSAR Belediyespor’un 1.93 metrelik stoperi Douglao, yeşil siyahlı formayı giydiği son iki sezonda rakip fileleri 6 kez sarsarak takımına önemli katkıda bulunurken, bu süreçte kendi kalesine de 4 gol atarak ilginç bir grafik sergiledi.

Haberin Devamı

Özellikle bu sezon Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray’la yapılan karşılaşmalarda kaleleri şaşıran Brezilyalı stoper, iki maçta da birer gol atarak takımını kupanın dışına iten isim oldu. Dünkü karşılaşmadan sonra "Douglao bize Galatasaray’dan daha çok gol attı, elenmemizi ona bağlayabiliriz" diyen Teknik Direktör Cihat Arslan, şaka yollu da olsa öğrencisine göndermede bulundu.

Ligin en iyi savunmacılarından biri olarak gösterilen Douglao kendi kalesine ilk golü geçen sezon Balıkesir deplasmanında atarken, Kayseri Erciyesspor maçında rakip fileleri sarsıp hatasını telafi etti. Bu sezon henüz 1’inci haftada Torku Konyaspor randevusunda topu kendi ağlarına gönderen Brezilyalı, kupada Galatasaray’la oynanan iki müsabakada da kendi kalesine gol atma şanssızlığı yaşadı. Douglao bu sezon ligde Fenerbahçe (2-2), Antalyaspor (2-1), Medicana Sivasspor (1-0) ve Trabzonspor (2-1) müsabakalarında, Ziraat Türkiye Kupasında Trabzonspor (2-1) randevusunda kaydettiği gollerle galibiyetlerde önemli rol oynadı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!