Dota 2'ye telefon numarası engeli

Güncelleme Tarihi:

Dota 2ye telefon numarası engeli
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 10:12

Valve, Dota 2'de birden fazla hesapta aktif olan kullanıcılarını üzecek bir açıklama yaptı. 4 Mayıs'ta sonra hesabınıza oyunda daha önce kullanılmamış bir telefon numarası eklemezseniz sıralı karşılaşmalara giremeyeceksiniz.

Haberin Devamı

Dota 2’nin geliştirici ve yayıncı firması Valve bir blog yazısında artık sıralamalı karşılaşmalara katılmak için telefon numarası kullanma zorunluluğu getirmek istediğini duyurdu. Bunun nedeni olarak ise sıralamalara birden fazla hesapla giren kullanıcıların yetenek kademelerini olumsuz etkilediğini öne sürdü. Bu sayede her hesap için farklı bir telefon numarası isteyecek ve birinci hesabını kullanan oyuncuları olumlu yönde etkileyecek.

Oyunda kullanılan telefon numaralarını giren hesaplar artık sıralı karşılaşmalara giremeyecek. Telefon numarası özelliği 4 Mayıs’tan sonra gelecek. Kayıt sırasında kullandığınız numarayı istediğiniz zaman değiştirebileceksiniz fakat eski numara 3 ay kullanılamayacak. Bu da kaldırılan numaraların başka bir hesaba direkt olarak kaydedilmesinin önüne geçilmek için yapılmış. Ayrıca çevrimiçi servislerden numara kaydedilmesine de izin verilmeyecek. Yani büyük ihtimalle Dota 2’de Google Voice numaralarımızı da kullanamayacağız.

Haberin Devamı

Haberdeki bilgilere ve daha fazlasına burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!