'Dostumu vuracağım gelip beni yakalayın' diyerek kendini ihbar etti

Güncelleme Tarihi:

Dostumu vuracağım gelip beni yakalayın diyerek kendini ihbar etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 12:23

'Dostumu vuracağım gelip beni yakalayın' diyerek kendini ihbar etti

Haberin Devamı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da 41 yaşındaki Mahmut E., kendisini terk eden Gülizar K.'yi vurmak için gittiği binanın önünde polisi arayarak, "Dostumu vuracağım, gelip beni yakalayın" diye ihbarda bulundu. Polis, Mahmut E.'yi gözaltına aldı.
Olay, saat 14.30 sıralarında Kepez İlçesi, Hal Caddesi'nde meydana geldi. Evli ve 4 çocuk babası Mahmut E., sahibi olduğu ocak başında çalışan Gülizar K.'ye aşık oldu. Eşi ve çocuklarını terk eden Mahmut E., daha sonra Gülizar K. ile birlikte eve çıktı. Satın aldığı evi Gülizar K.'nın üzerine yapan Mahmut E.'nin işleri de bir süre sonra bozuldu. Mahmut E., son olarak Gülizar K. tarafından terk edildi.
Terk edilmeye dayanamayan Mahmut E., Gülizar K.'yı vurmak için ruhsatsız tabancasıyla oturduğu binanın önüne geldi. Bir süre sonra polisi arayarak kendisini ihbar eden Mahmut E., "Dostumu vuracağım, gelip beni yakalayın" dedi. İhbar üzerine bölgeye resmi ve sivil polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Mahmut E.'yi gözaltına aldı.
Mahmut E. polisteki ifadesinde, "Beni eşimden, çocuklarımdan ayırdı. Beş parasız kaldım. Kendisini vurup cinayet işleyecektim. Ancak polise kendimi ihbar ettim" dedi. İfadesi alınan Mahmut E., adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!