Dostluğa çağrı

Güncelleme Tarihi:

Dostluğa çağrı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 1999 00:00

Ziya ŞENGÜL
Haberin Devamı

Fenerbahçe'de eskilerde olduğu gibi hep kötümser tablo çizmek ve birimleri birbirine düşürmek çok gerilerde kalsın. Kim, kim olursa olsun, F.Bahçe'nin geleceğine karamsar değil, iyimser baksın.

Liglerin ilk yarısını lider bitiren F.Bahçe, ikinci yarısında inanılmaz zorlu maçlarla start alacak.

Öylesine zorlu deplasmanlar, derbi maçları var ki, bunların kavgayla değil, toplumsal barış içinde iyiye dönük gerçekleşeceğine inanıyorum.

Aziz Yıldırım'ın yönetimiyle birlikte başlatmış olduğu yapılanma F.Bahçe'nin geleceğine yeşil ışık yakmıyor da ne yapıyor?

Şimdi bu satırların ardından Fenerbahçe Altyapı Derneği ile ilgili tüm kardeşlerimize ve arkadaşlarımıza serzenişte bulunmak istiyorum. Daha önceki altyapı sorumluluğunu üstlendiklerinde elbette iyi yaptıkları oldu. Bu işlevleri için de Fenerbahçeli bir fert olarak elbette teşekkür etmek ve kutlamak görevimizdir. Şu son günlerde Altyapı Derneği ile başkanı bulunduğum Fenerbahçe Futbol Vakfı arasına kara kedi girmiş gibi gözüküyor. Bu görüntüyü asla ne vakfın adına, ne de kendi adıma kabul etmiyorum. Önemli olan, F.Bahçe'nin geleceğine yeşil ışık yakmaksa hep birlikte bu ışığı yakalım istiyorum.

BOZULMAYACAK DOSTLUKLARA

Şu andaki F.Bahçe Futbol Vakfı'nın icraatı içinde altyapı sorumluluğu da var. Bu sorumluluk F.Bahçe Yönetimi adına Başkan Aziz Yıldırım tarafından Futbol Vakfı'na verilmiştir. Bu sorumluluğu ilk üstlendiğimizde altyapıdaki dostlara teklifi götüren ben olurken, benim bu düşüncem doğrultusunda vakıf yönetiminin tümüne yakınının ve de Aziz Yıldırım'ın sıcak bakmadığını belirtmek isterim.

Geçenlerde Başkan Aziz Yıldırım'la Altyapı Derneği'nin sorumluları biraraya gelip ne konuştular bilmiyorum. Daha sonra yazılı basında çıkanlar altyapıyla olan ortaklığımızın bozulmasını tamamen şahsımın üzerine yüklediler.

Bir kez daha sözümü yinelemek isterim. Birlikte çalışmayı, beraber olmayı isteyen ben, istemeyenler de yukarıda sıraladığım kişilerse bunun faturasını ödemem. Altyapı sorumluluğunu üstlendiğimizden bugüne kadar yaptıklarımızın her birinin F.Bahçe'nin yararına olduğuna inanıyoruz. Doğrudur, Aziz Yıldırım ve yönetimden altyapıya paralar aktarılmıştır. Aktarılan paralar 56 milyar lira civarında ise vakıf olarak sarfedilen rakam ise 67 milyarın biraz üzerindedir. Bu vakıf adına sarfedilen, F.Bahçe altyapısının kamp binaları, Dereağzı'ndaki altyapıya yapılan masraflar ve de geleceğe olan yatırımlardır.

Bu satırları bağlarken bütün F.Bahçe'deki birimleri kavgaya değil, dostluğa çağırıyorum. Bozulmayacak dostluklara çağırıyorum.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!